Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rhenen

Utrecht, Nederland

€ 200.000

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Op zoek naar een heerlijke Romantische Lodge met uw eigen Welness? Gewoon om lekker met uw gezin gebruik van te maken wanneer u er zin in heeft of bent u op zoek naar een aantrekkelijk rendement voor verhuur? Beide opties zijn gewoon mogelijk, u bepaald gewoon! Niks moet en alles mag op De Thijmse Berg in Rhenen.

Deze Lodge is prachtig gelegen midden op het park, tussen de bossen van Nationaalpark De Utrechtse Heuvelrug.

Binnen dit heerlijke familiebedrijf bent u in goede handen van de 3e generatie. De Thijmse Berg is een begrip in de regio en de ideale uitvalbasis in het hart van Nederland.
Bij ons kunt u per jaar bekijken of de Lodge wilt verhuren of juist niet. Flexibiliteit voor onze eigenaren is waar wij voor staan.

Deze stijlvolle Lodge met veel natuurlijke lichtinval laat werkelijk niets te wensen over! De moderne keuken met enorme raampartijen grenzend aan de tuin, heerlijke badkamer en drie strakke slaapkamers geven deze Heuvelrug cottage een aantrekkelijke, moderne uitstraling. De cottage beschikt over een uitstekende isolatiewaarde en hoogwaardige afwerking waardoor uw gezin of uw gasten altijd van een heerlijk verblijf verzekerd zijn. Al onze Lodges zijn volledig afgewerkt met duurzame betonvloer en hoogwaardige isolatie.

Bij verhuur van de Lodge wordt er gebruik gemaakt van jarenlange expertise door een bewezen familiebedrijf en verhuurorganisatie. Wij ontzorgen u volledig via onze geautomatiseerde verhuursoftware.

De prijs inclusief inventarispakket, schuur, tuinaanleg en eigen grond bedraagt €260.000,- ex btw. Als u de grond wilt huren kunt u deze Cottage al aanschaffen vanaf €200.000,- met een huurprijs van 4.500,- voor de grond.

Optioneel met Wellnesspakket, buitensauna en buitenkeuken.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte: ca 70 m2
Externe bergruimte: 6 m2
Kaveloppervlakte: 310m2
Nieuw, kant en klaar
Stijlvolle uitstraling
Gewenste voorzieningen aanwezig
Ideaal voor verhuur
Uitstekende isolatiewaarde
Bosrijke, unieke locatie
Toeristische trekpleisters nabij
Bouwjaar: 2023
U bent 7 dagen per week (op afspraak) van harte welkom voor meer informatie. Voor meer info, stuur een email naar info@thijmseberg.nl of bel met 0317-612384

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID408522

Prijs€ 200.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Nieuwe Veenendaalseweg 229

Postcode 3911 MJ

Plaats Rhenen

Land Nederland

Regio Utrecht

Bekijk profiel

Aangeboden door:

De Thijmse Berg

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning