Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nerja, Malaga

Malaga, Spanje

Vanaf € 1.350.000

Woonoppervlakte 254m2
Perceeloppervlakte 450m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Sea Gardens is een klein wooncomplex met eigentijdse, vrijstaande woningen gebouwd op drie niveaus en met prachtige open woonruimten, ramen van vloer tot plafond in de voorgevels die een fantastisch uitzicht bieden, privétuinen en prachtige verlichte zwembaden.

Hun moderne en aantrekkelijke ontwerp, samen met een ligging op het zuiden, bieden een unieke elegantie in een van de meest gewilde wijken van Nerja. Alle woningen hebben drie en-suite slaapkamers en de indelingen zijn speciaal ontworpen om de eigenaar een zekere mate van vrijheid te geven om het interieur te veranderen - misschien kun je een woning met 3 slaapkamers veranderen in een immense woning met 2 slaapkamers en een grote centrale woonkamer of een indrukwekkende master bedroom suite.

Na de zeer succesvolle lancering en volledige verkoop van SEA GARDENSNerja's unieke wooncomplex, wordt nu de tweede fase van SEA GARDENS vrijgegeven voor verkoop door LUAL.

De tweede fase zal bestaan uit 9 luxe villa's op het zuiden, die dankzij hun verhoogde ligging een uitzonderlijk uitzicht bieden op de zonsopgang en zonsondergang. SEA GARDENS II biedt de mogelijkheid om te genieten van een luxe levensstijl op een van Nerja's meest gewilde locaties.

Schitterend gelegen in de populaire wijk Chimenea, op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Nerja en op korte loopafstand van het prachtige Burriana-strand, met zijn vele winkels, cafés en restaurants.

Nerja is een van de meest gewilde bestemmingen aan de Costa del Sol met 13 km strand. Nerja, ooit een charmant vissersdorpje, heeft zijn traditionele charme behouden met smalle straatjes, witgekalkte huizen en typische pleinen en biedt alle moderne voorzieningen met talloze cafés aan de straatkant, tapasbars en een grote verscheidenheid aan restaurants. Nerja ligt aan de voet van de Sierra Almijara en heeft een microklimaat met meer dan 320 dagen zon per jaar, waardoor het een van de beste plekken in Europa is om te wonen.


OPLEVERINGSNIVEAU..laat het mediterrane licht binnenstromen
* Dubbele beglazing van vloer tot plafond
* Topkwaliteit, groot formaat, porseleinen tegels
* Vloerverwarming
* Aerothermisch verwarmingssysteem voor warm water
* Met CORTIZO schuifdeuren en ramen van grote afmetingen.
* Getint glas en roestvrijstalen balustrades.
* Hangende toiletten van DURAVIT PHILIPPE STARCK.
* Overal airconditioning
* Ingebouwde kasten
* HANSGROHE kranen
* Video-intercom
* Prive zoutwater zwembad

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID407755

PrijsVanaf € 1.350.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Sector NC-40 Sto. Tomás

Postcode 29780

Plaats Nerja, Malaga

Land Spanje

Regio Malaga

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning