Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

LDR Group

LDR Group
Jacques meuwissenweg 26
2031AD Haarlem
NL
085 580 8210
https://www.ldrgroup.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 12
Ondernemingsnummer / KVK: 85130605
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Over LDR Group

LDR Group is een toonaangevende investeringsmaatschappij die zich richt op het ontwikkelen van exclusieve projecten voor vakantiewoningen met een uniek concept. Onze naam, Luxury Dream Resorts, weerspiegelt onze missie om dromen waar te maken door het creëren van luxe vakantiebestemmingen die niet alleen dienen als een oase van ontspanning, maar ook als een slimme investeringskans. Bij LDR Group streven we naar het aanbieden van buitengewone vakantiehuizen op prachtige locaties over de hele wereld. Elk project wordt zorgvuldig gekozen en ontworpen met het oog op exclusiviteit, comfort en stijl. We begrijpen dat vakantie niet alleen draait om een verblijf, maar om een onvergetelijke ervaring die alle zintuigen prikkelt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod LDR Group

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden