Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Malaga

Malaga, Spanje

Vanaf € 204.000

Woonoppervlakte 98m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit klassieke project bevindt zich in het centrum van Malaga. Málaga is een van de meest gewilde bestemmingen op internationaal niveau. Als we het zachte klimaat en de strategische ligging erbij optellen, zijn er een overvloed aan redenen waarom Malaga de perfecte plek is voor een goed geleefd leven. Deze stad heeft de op een na drukste haven van Spanje, een groot volume aan import en export, een transportnetwerk voor steden door de hele provincie en bereikbaarheid via een netwerk van snelwegen en snelwegen. Málaga is een van de favoriete golfbestemmingen van Europa, vanwege de ligging en het geschikte terrein voor een baanontwerp waar geweldige evenementen zijn georganiseerd, zoals de Spanish Open, Volvo Masters en de Ryder Cup. De ligging van dit project is uitzonderlijk, gelegen in een residentiële wijk op nog geen 20 minuten lopen van diverse voorzieningen, sportfaciliteiten, vrijetijdsmogelijkheden, gezondheidscentra en onderwijsinstellingen. Het beschikt ook over uitstekende verbindingen naar elk punt in de provincie en ligt op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Malaga.

Dit nieuwe project in de stad Malaga bestaat uit 35 woningen verdeeld in begane grond + 7 in twee gebouwen, met verschillende typen woningen met 1 en 2 slaapkamers in een uniek gebouw in het centrum van de stad. Met een modern en eigentijds ontwerp heeft het gebouw een zuid-, oost- en westoriëntatie, waarbij de belangrijkste kamers van de woningen ook open zijn, waardoor het hoogste aantal uren zonneschijn en maximale energie-efficiëntie wordt bereikt. Het wooncomplex beschikt over uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad, een solarium en een loungeruimte.

Alle woningen zijn ontworpen met een moderne, open indeling en met maximaal gebruik van ruimte en zonlicht. De onverslaanbare verdelingen zorgen voor een optimaal evenwicht in de afmetingen van de kamers, waardoor de resterende doorgangsruimte wordt geminimaliseerd. Daarom hebben de woningen grote hoekramen, slaapkamers met en-suite badkamers en spectaculaire woonkamers die verbonden zijn met grote terrassen. Dit complex valt op door zijn onovertroffen oriëntatie die de woning een grote helderheid en comfort geeft onder het concept van “Open ruimtes” met een woon-eetkamer-terrasverbinding. Naast de 35 één- en tweekamerwoningen zijn er 36 parkeerplaatsen, waarvan één parkeerplaats per woning, en 35 bergingen.

Ze staan open voor maatwerk van het huis, waaronder het volgende:

• Twee mogelijke sfeercombinaties in de hoofd- en secundaire badkamer

• Twee keuzes van laminaat tinten

• Vervanging van badkuip voor douche cabine

Prijsbeschrijving
1 slaapkamer appartementen vanaf € 204.000,- 2 slaapkamer appartementen vanaf €303.000,-

Extra omschrijving
UITSTEKENDE WAARDE VOOR GELD IN HET HART VAN HET BINNENSTAD VAN MÁLAGA DICHT BIJ COMMERCIËLE WINKELCENTRA OPENBAAR VERVOER VLAKBIJ GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD SOLARIUM ONTSPANNINGSRUIMTE AIRCONDITIONING DOOR AEROTHERMIE OPEN KEUKEN MET ALLE APPARATEN PARKEERPLAATS OPSLAGRUIMTE

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID404897

PrijsVanaf € 204.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Malaga

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning