Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Camps Bay

Zuid-Afrika

€ 970.700

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Luxe wonen tegenover het strand van Bali!Exclusief wonen voor een investeringskoper of als gezinswoning.Niet vaak vindt u een groot appartement met 4 slaapkamers op de perfecte locatie met een eindeloos aanbod zoals deze woning bezit, maar als u dat doet, is het belangrijk om niet te wachten! Dit prachtige appartement is instapklaar en in fantastische staat. Het appartement is voorzien van alle toeters en bellen en biedt een prachtige open woonkamer met een fantastisch uitzicht.Als entertainment voorop staat, wordt u verwend met een open keuken en een grote bar. Er zijn grote schuifdeuren die volledig op elkaar kunnen worden gestapeld, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en uitkomt op een privébalkon met een privédompelbad dat zo dicht bij de oceaan ligt dat je de mist van de brekende golven voelt rollen.Het blok is huisdiervriendelijk en wordt geleverd met een volledig aparte wasruimte en een extra aparte slaapkamer met eigen badkamer. Locatie staat hier voorop, aangezien het appartement op enkele minuten lopen ligt van de café- en restaurantcultuur aan het strand van Camps Bay. 1x beveiligde parkeergarage plus extra aangewezen baai.Neem contact op met Quay 1 International Realty om een bezichtiging te regelen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID402687

ID makelaar13818

Prijs€ 970.700

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Camps Bay

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Real Estate South Africa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning