Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Pulpí

Alicante, Spanje

Vanaf € 132.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Project Eagle Residencial is een project van luxe appartementen en penthouses, gelegen op de prestigieuze golfbaan Mundo Aguilon in de buurt van Pulpí en San Juan de Los Terreros, Almería Vanuit uw woning kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de groene fairways. De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en afwerkingen, en beschikken over ruime terrassen, volledig ingerichte keukens, airconditioning, verwarming, parkeerplaatsen en bergingen. Mundo Aguilon Golf is een uitdagende 18-holes baan, omringd door de indrukwekkende Sierra Aguilon bergen, die een unieke natuurlijke omgeving bieden voor uw golfervaring.De ontwikkeling is verdeeld over 6 kleine blokken aangepast aan zijn omgeving met een uitstekende oriëntatie op het zuiden of het zuidoosten. Alle woningen hebben uitzicht op de golfbaan en de zee. Er is keuze tussen appartement met tuin op het gelijkvloers, appartementen met terras alsook appartementen met terras en solarium. Verder is er keuze tussen appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers volgens uw wensen. De ontwikkeling heeft gemeenschappelijke ruimtes en een kleine ruimte voor een sociale club.

De omgeving van de golfbaan is een ruimte van grote schoonheid en rust, beschermd met controle en bewaking van de toegang tot de omgeving.

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken. Planning start bouw in 2024.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID397400

PrijsVanaf € 132.500

Bouwjaar 2024

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Adres

Adres Pilar de Jaravía

Postcode 04648

Plaats Pulpí

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa de Almería

Bekijk profiel

Aangeboden door:

La Casa Es Tuya

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning