Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Cumbre Del Sol

Alicante, Spanje

€ 1.375.000

Woonoppervlakte 217m2
Perceeloppervlakte 765m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Prachtige Vrijstaande Villa in Ibiza-stijl te Koop met Zeezicht - Cumbre del Sol

In het meest oostelijke punt van de provincie Alicante, Spanje, bevindt zich de exclusieve urbanisatie Cumbre del Sol. Vanaf het hoogste punt van het pittoreske dorp Benitachell, biedt Cumbre del Sol adembenemende panoramische uitzichten over de zee en de weelderige natuurparken. Een bijzonder project wacht op u in deze urbanisatie - een complete renovatie van een villa. Deze vrijstaande villa in Ibiza-stijl wordt volledig herbouwd en zal uitkijken over het serene, kristalheldere water van de Middellandse Zee.

Unieke Kenmerken van de Villa

Deze prachtige villa beschikt over 4 ruime slaapkamers en 4 moderne badkamers, evenals een groot zwembad en twee smaakvolle overdekte terrassen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het project, maar de bouwplaats is te bezichtigen.

Indeling van de Villa:

Begane Grond
Bij het betreden van het terrein valt meteen de carport voor twee auto's op. Eenmaal binnen, stapt u in een ruime en lichte woonverdieping met een weids uitzicht. De keuken is een waar hoogtepunt van de villa.

De keuken is ontworpen met een rustieke uitstraling, waarbij witte keukenmeubelen gecombineerd worden met houten deuren en enkele houten planken. De keuken is uitgerust met hoogwaardige Bosch apparatuur. Op deze verdieping is er ook een badkamer en een flexibele ruimte die als extra slaapkamer of kantoorruimte gebruikt kan worden.

Slaapverdieping
Voor de slaapverdieping daalt u de trap af, waar u drie prachtige slaapkamers zult aantreffen, elk met een eigen en-suite badkamer. Er is tevens een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Alle slaapkamers bieden een schitterend uitzicht op zee. De badkamers zijn volgens de kenmerkende Ibiza-stijl afgewerkt met geïntegreerde wastafels, microcement, houten planken en sfeervolle houten klapdeuren.

Buiten
Het overdekte terras (21m2) naast de keuken en eetkamer, biedt een ontspannen plek om van het uitzicht te genieten. Vanaf hier heeft u zicht op het ruime zwembad (11x3,5m). Aan de andere kant van het zwembad bevindt zich een tweede overdekt terras (3x6m), perfect geschikt voor een buitenkeuken/barbecue en een verfrissende buitendouche.

De tuin is volledig opnieuw ontworpen met prachtige planten, fruitbomen, en wit grind, aangevuld met natuurstenen muren die het perceel sieren. Een automatisch druppelirrigatiesysteem en sfeervolle buitenverlichting zorgen voor gemak en een sfeervolle ambiance in de hele tuin.

Interesse in dit Project? Neem Contact op voor Meer Informatie of een Bezichtiging
Heeft deze unieke vrijstaande villa met Ibiza-stijl u geïnspireerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wij staan klaar om u te helpen en u dit prachtige project persoonlijk te laten ervaren.

https://www.vossencasas.com/aanbod/cumbre-del-sol-vce23006-prachtige-vrijstaande-villa-in-ibiza-stijl-te-koop-met-zeezicht

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID393159

Prijs€ 1.375.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Adres

Plaats Cumbre Del Sol

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vossen Casas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning