Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kralendijk

Bonaire

€ 635.000

Woonoppervlakte 210m2
Perceeloppervlakte 962m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Vista Royal Village is een luxe woonproject aan de Kamida Lac in Nikiboko. Het project heeft 105 kavels op een terrein van ongeveer 11 hectare.

Vista Royal Village heeft eigen welstandsbepalingen die ervoor zorgen dat dit één van de mooiste wijken van Bonaire zal worden. Vista Royal Village Bonaire ligt in een prachtige omgeving en is centraal gelegen op het eiland Bonaire. De wegen van de buurt zijn verhard met klinkers en voorzien van voetpaden. Het betreft hier een luxe gated community die 24/7 bemande toegangscontrole heeft. Een veilige buurt en heerlijke thuishaven, de ultieme plek om te genieten van het prachtige Bonaire.

De Royal Villa's
U heeft de keuze uit drie villa's, genummerd 73 (947 m2), 77 (962 m2) of 79 (967 m2). Deze percelen grenzen aan een groenstrook en profiteren van een gunstige bries. De villa's zijn uitgerust met vier slaapkamers, twee badkamers, een gastentoilet, berging, wasruimte, een luxe keuken met kookeiland en uiteraard de op het tropische eiland onmisbare zwembad! Bekijk de gerenderde foto's voor een impressie van het eindresultaat. Foto's van de huidige situatie zijn beschikbaar.

Vereniging van Eigenaren
Het onderhoud van de infrastructuur en de omheining rondom, evenals het gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen, brengt kosten met zich mee, waaronder het energieverbruik van straatverlichting en het onderhoud van gemeenschappelijke trottoirs en wegen. Deze kosten worden gedeeld, en daarom wordt er een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Als eigenaar in Vista Royal Village, wordt u automatisch lid van de VvE.

Ontwerp
De villa's zullen een eigentijds en luxueus ontwerp hebben, zowel van binnen als van buiten. Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen zullen worden gebruikt, waardoor een sfeer van rust en weelde ontstaat.

Voltooiing
Maart 2024

De prijs van de villa is USD $685.000 k.k.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID388051

Prijs€ 635.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Vista Royal 77

Plaats Kralendijk

Land Bonaire

Regio Nederlandse Antillen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Lux Realty Bonaire

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning