Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Kololi Gardens Gambia

Kololi Gardens Gambia
Kololi Senegambia
Serrekunda
Gambia
+220 2800040
https://kololigardens.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2023

Medewerkers

Over Kololi Gardens Gambia

Dit complex ligt op een groene locatie net achter Kololi Sands in Gambia en beschikt over 120 eenheden, waaronder elegante penthouses, op een ideale plek. Het ongerepte strand ligt op een steenworp afstand, net als de levendige Senegambia-strip en het International Conference Center. De bouw zal naar verwachting eind 2023 beginnen en in 2026 voltooid zijn. Elk van de zorgvuldig ontworpen 1- en 2-slaapkamerappartementen beschikt over een ruim balkon of een patio met toegang tot de tuin. De verbazingwekkende penthouses met 3 slaapkamers worden omringd door balkons, terwijl de studio's op de bovenste verdieping ook balkons hebben. Elke unit is compleet met vooraf geïnstalleerde badkamers en keukens, en apparatuur zoals vaatwassers, wasmachines, koelkasten/vriezers. Alle kamers hebben vooraf geïnstalleerde airconditioning. Elk penthouse en appartement in Kololi Gardens is uitgerust met een handige pantry, die een vleugje praktisch gemak toevoegt aan je woonruimte.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Kololi Gardens Gambia

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden