Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Luxhomes Portugal

Luxhomes Portugal
Rua Camilio Korrodi blc 1/1E4
4200-232 Leria
Portugal
+31627041655
https://luxhomes.pt

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 19
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1992 onder ITAC sinds 2022 LuxHomes

Medewerkers

Peter de Jong

Adviseur

Over Luxhomes Portugal

LuxHomes is een vastgoedbedrijf in Portugal. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van luxe onroerend goed, met een focus op de Zilveren Kust regio. Ze ontwikkelen en bouwen ook moderne projecten zoals villa's en appartementen onder eigen beheer. LuxHomes is toegewijd aan het leveren van een hoog niveau van expertise, klantenservice en aandacht voor detail. Ze hebben een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn om hun klanten te helpen de perfecte woning te vinden. Enkele van de diensten die LuxHomes aanbiedt, zijn: Waardebepaling van onroerend goed Zoektocht en marketing van onroerend goed Onderhandeling en contractbeheer Naverkoopondersteuning LuxHomes is lid van de Portugese Vereniging van Makelaars (APEMIP). Ze zijn ook geaccrediteerd door de Europese Vastgoedstandaarden (EPS). Als u op zoek bent naar een luxe woning in Portugal, is LuxHomes een geweldige plek om uw zoektocht te beginnen. Ze hebben een breed scala aan woningen om uit te kiezen en hun team van experts kan u helpen de perfecte woning voor uw behoeften te vinden. Hier zijn enkele van de woningen die momenteel op hun website staan ​​vermeld: Een villa met 4 slaapkamers in São Martinho do Porto met een prachtig uitzicht op zee. Een appartement met 3 slaapkamers in het hart van Nazare. Een boerderij op het platteland met een eigen zwembad. Een ontwikkeling van nieuwe villa's met alle gemakken. Als u meer wilt weten over LuxHomes of hun woningen, kunt u hun website bezoeken of contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Luxhomes Portugal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden