Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

EuroParcs La Cascade

Namen, België

€ 99.500 - € 169.500

EuroParcs La Cascade

  • Midden in de Ardennen wat het een wandel en fietswalhalla maakt

  • Bijzonder mooie ligging nabij de stedelijke parels Namen, Hoei en Dinant

  • De omgeving springt er cultuur-historisch uit, maar er is ook veel vermaak voor kinderen

Europarcs La Cascade ligt in het pittoreske Faulx-les-Tombes dat pakweg 1000 inwoners telt. Het maakt deel uit van de gemeente Gesves met de gelijknamige stadje dat iets meer dan 7.000 inwoners heeft en deel uitmaakt van de Belgische provincie Namen. Het gebied staat bekend om zijn bosrijke heuvels, Gesves zelf ligt op een hoogte van 266 meter. Deze regio in de Belgische Ardennen is dunbevolkt en staat derhalve bekend om zijn vele natuur waaronder ook waterlopen. Het vakantiepark in wording ligt in het hart van de groene Samson-vallei, direct aan deze rivier en ook direct aan een kleine waterval waaraan het vakantiepark ook zijn naam ontleent. De regio geniet een wandel- en ook fietswalhalla te zijn: zo ligt de Muur van Hoei, bekende scherprechter van de wielerklassieker Waalse Pijl, op een klein half uur van het park.

Verder is Namen, de hoofdstad van Wallonië, op slechts iets meer dan tien minuten gesitueerd. Europarcs La Cascade ligt kortom midden in de natuur, maar stedelijke voorzieningen zijn op korte afstand. Zo ligt Dinant op een half uur rijafstand met de auto.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid.

Gegevens

Project ID383230

Prijs€ 99.500 - € 169.500

Aantal units 177


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Rte de Jausse 2

Postcode 5340

Plaats Gesves

Land België

Regio Namen

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project