Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

La Casa Es Tuya

La Casa Es Tuya
C Mar Rabiosa, 21a
04648 San Juan de los Terreros, Pulpí Almería
Spanje
+34 621 19 34 01
https://lacasaestuya.es/

Aanwezig op beurs:

20 - 21 Januari 2024 Mecc Maastricht
9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Janneke Harmsen

Verkoopadviseur

Jennifer den Haan

Verkoopadviseur

Robbie ten Thije

Backoffice

Jorkol Uitdewilligen

Backoffice

Tarah Franc Hernadez

Backoffice

Yolanda Hernandez Sanchez

Backoffice

Over La Casa Es Tuya

La casa es tuya is met 7 medewerkers een middelgroot Spaanse onderneming dat gevestigd is in San Juan de los Terreros, tussen Vera & Mazzarón gelegen. Daardoor zijn wij de specialisten in deze regio. Vanaf 2018 houdt de onderneming zich bezig met het kopen, verkopen en verhuren van (vakantie)woningen. Het heeft in die periode een uitgebreid netwerk opgebouwd van kopers, verkopers en huurders, waarvan er velen al jarenlang klant zijn gebleven. Onze verhuurtak heeft gehele jaar door meer dan 100 objecten in de verhuur. Hiervoor ontwikkelen we zelf ook arrangementen om de verhuur alsmaar vorm te geven zodat de woningen maximaal verhuurd worden voor de klanten waarbij dit wenselijk is. La casa es tuya kan naast het begeleiden van de aan & verkoop u ook adviseren in het vinden van een goede hypotheekverstrekker, notaris, fiscalist & VVE beheerder waarmee u met ons dienstenpakket compleet ontzorgd wordt. La casa es tuya verzorgt ook de eventuele verhuur via diverse verhuurplatforms & aan vaste Spaanse relaties, maar ook sleutelbeheer en schoonmaken na verhuur of eigen gebruik, onderhoud en reparatie van uw woning en tuinonderhoud. La casa es tuya heeft medewerkers die vloeiend Nederlands, Spaans, Frans, Duits en Engels spreken. Kopers, verkopers en huurders kunnen in hun eigen taal worden aangesproken. Daarnaast heeft La casa es tuya een expertteam vanuit Nederland. Dit team met vele verschillende disciplines kan op basis van eigen ervaring u adviseren over de werkelijke rendementen d.m.v. rekenschema’s en fiscale en/of bouwkundige aspecten en veel mee dan dat! Wij zien jullie graag terug op één van onze beurzen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod La Casa Es Tuya

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden