Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Barclay Conrad's

Barclay Conrad's
Georgiou Sagtouri 13
48062 Kanalaki, Parga
Griekenland
+31854899933
https://barclayconrads.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK: UIC206630805
Bedrijfsvorm LTD.
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Barclay Conrad's

Gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen in de regio Parga, Preveza en Lefkada Overweegt u de aankoop van een nieuwbouwwoning in de regio Parga, Preveza of Lefkada? Bij Barclay Conrad's helpen we u op weg om het proces eenvoudig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Het vinden van een nieuwbouwwoning in Griekenland kan een uitdaging zijn, vooral als u niet weet waar te beginnen. De Griekse vastgoedmarkt is soms verwarrend en complex. Bij Barclay Conrad's begrijpen we dat het op eigen houtje kopen van een huis in een vreemd land een tijdrovend en stressvol proces kan zijn. Daarom zijn wij er om u bij elke stap van het proces te begeleiden. Wij zijn uw lokale expert. Ons team van ervaren makelaars beschikt over grondige kennis van de lokale markt. De specialisten van Barclay Conrad’s staan u bij met advies over de beste buurten. Wij staan u ook bij in het kiezen van de juiste kavel en upgrades, en bij het plannen van eventuele gewenste aanpassingen. Wij werken met lokale en nationale aannemers in de omgeving en zijn vertrouwd met hun reputatie en kwaliteit. Ons doel is om u een persoonlijke en professionele service te bieden die aansluit bij uw unieke behoeften en uw verwachtingen overtreft. Bij Barclay Conrad's begeleiden we u door het hele aankoopproces. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen van een advocaat, accountant of notaris.Daarnaast bieden wij ook vastgoedbeheerdiensten om ervoor te zorgen dat uw investering goed wordt onderhouden en winstgevend is.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Barclay Conrad's

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden