Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Arendal

Noorwegen

Vanaf € 280.547

Woonoppervlakte 42m2
Perceeloppervlakte 503m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Alveberget: De ideale vakantiebestemming aan de prachtige kust van Zuid-Noorwegen. De landelijke omgeving direct aan het Skagerak, maakt Alveberget tot een zeer aantrekkelijke en unieke locatie voor uw nieuwe vakantiehuis. De ruime percelen, op slechts 3 minuten lopen van de kust, zijn geschikt voor vakantiehuizen in verschillende groottes en bieden een zee aan mogelijkheden. Prachtige stranden en een aanlegsteiger liggen binnen handbereik.

De bestaande infrastructuur op en rond de kavels is uitstekend en de percelen zijn klaar voor de bebouwing.

Alveberget bevindt zich op Tromøya, het grootste eiland van Zuid-Noorwegen. Het is een paradijselijke plek met heel eigen karakter. Mooie zandstranden worden afgewisseld met ruige rotskusten en uitgestrekte bosgebieden. Het afwisselende landschap wordt verbonden door een netwerk aan wandelroutes. Tromøya is niet alleen een zomerbestemming. Ook in de winter is het een magische plek. De ruige zee, het licht en verstilde natuur geven het gebied een speciale sfeer. Tromøya heeft haar eigen centrum voor dagelijkse boodschappen. De diverse eetgelegenheden liggen verspreid over het eiland.

Op steenworp afstand van Alveberget ligt Arendal. Met haar 37.000 inwoners is het voor Nederlandse begrippen een kleine stad, maar bruist desondanks van de activiteit. Talloze concerten, festivals en evenementen maken Arendal tot een culturele hotspot. Het brede aanbod aan winkels, restaurants en cafés geven Arendal een charmante en levendige aanblik. Arendal is de familie bestemming bij uitstek waar de zee nooit ver weg is. Ook de omgeving van Arendal spreekt tot de verbeelding. De zuidkust is bezaaid met kleine pittoreske kustplaatsjes waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven, met Dyreparken als hoogtepunt op slechts 45min rijden.

Op www.alveberget.no krijgt u een meer gedetailleerde indruk van de mogelijkheden wat betreft Alveberget en de diverse vakantiehuizen en percelen.

Om u alvast in de stemming te brengen stellen we graag een van de vakantiehuizen aan u voor. ‘Alve 1’ op perceelnummer 26 is een praktisch en ruimte-efficient vormgegeven huis. U haalt zo het maximale uit de oppervlakte tegen een gunstige prijs. De beganegrond bestaat uit een grote slaapkamer, een open woonkamer, een open keuken, badkamer en berging. De tweede verdieping bestaat uit extra slaapkamers en meer bergruimte.

Afhankelijk van de grootte van het perceel is er mogelijkheid voor een bijgebouw tussen de 15-25m2. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra slaapkamer en badkamer voor uw gasten, of juist extra bergruimte voor uw mountainbikes of peddelboards.

Vanaf Schiphol vliegt KLM dagelijks op de luchthaven van Kristiansand. Vanaf daar is het ongeveer een uur rijden voordat u Tromøya bereikt. U kunt er ook voor kiezen met uw eigen auto te reizen. Dagelijks vertrekken er ferries vanuit Emden (DE) die u terwijl u slaapt naar Kristiansand varen.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt of heeft u vragen? We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend (Engelstalig) kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs vanuit ons kantoor in Arendal.

Tot ziens in Alveberget!

Het team van Mesterhus Byggpartnere.

*Transactietarief per 6 juli. 2023.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID376561

PrijsVanaf € 280.547

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Alveberget

Postcode 4818

Plaats Arendal

Land Noorwegen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mesterhus Byggpartnere

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning