Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Gutshof Rakow

Mecklenburg, Duitsland

€ 297.000 - € 436.000

Gutshof Rakow

  • Veilig aankoopproces met maximale zekerheid

  • Aantrekkelijk rendement mét waardegroei

  • Commerciële vakantie verhuurservice ter plaatse

Omgeven door een prachtig natuurlandschap en vlak bij de Oostzee, worden nieuwe vakantieappartementen aangeboden. Als onderdeel van het complete project Gutshof Rakow, zijn deze duurzaam gebouwde suites nu te koop.

In vier complexen liggen 80 suites met twee- en driekamerappartementen van de energie-efficiëntieklasse kfW 40. Elk gebouw beschikt over 20 vakantieappartementen, in twee verschillende types. De tweekamerappartementen op de begane grond hebben een woonoppervlakte van ca. 68 m2 (inclusief loggia). Op de boven- en zolderverdiepingen zijn driekamermaisonnettes gebouwd met een grootte van ca. 88 m2 (inclusief loggia en galerij).

De appartementen op de begane grond hebben aan de zijkant een terras en de maisonnettes beschikken over een mooie loggia en galerij. De toegang tot de appartementen is drempelvrij en de bovenverdieping is toegankelijk met een lift. Elke wooneenheid krijgt een parkeerplaats toegewezen.

Less is more. Alle suites zijn instapklaar met een inrichtingspakket dat voldoet aan de hotel- standaard van 4 sterren. De inrichtingsstijlen van de suites bestaan uit maritieme, agrarische of natuurthema's. De woonfilosofie en de warme inrichting worden geaccentueerd met zwarte details en hebben een moderne vormgeving met houtaccenten.

Het dorp Rakow ligt in de gemeente Am Salzhaff in het stroomgebied van de Baltische kustplaatsen Rerik (9 km) en Kühlungsborn (17 km). De stad Neubukow met zijn complete infrastructuur ligt op slechts 2 km afstand.

Het vakantiecomplex is direct aan de Europese langeafstandsfiets- route langs de Oostzeekust (Amsterdam - Szczecin) gevestigd. De Oostzee badplaatsen Rerik en Kühlungsborn en de “Witte Stad aan Zee” Heiligendamm zijn dichtbij. Ook de oude Hanzesteden Wismar en Rostock zijn met de auto snel te bereiken in ongeveer 20 en 30 minuten. Via de A20 bereikt u Hamburg in 1,5 uur en Berlijn in 2 uur. Deze topsteden staan garant voor een constante stroom bezoekers.

Ruige bossen, romantische oevers, diepblauwe meren en een rijke flora en fauna. Rondom Gutshof Rakow is de natuur op zijn puurst. De natuurgebieden van de Duitse provincie Mecklenburg-Vorpommern streek behoren tot de mooiste van Europa. Of mensen nu komen voor een actieve vakantie of gewoon om te zonnebaden, hier ervaart men ware natuurschoon.

Het nieuwe vakantieresort op het landgoed beschikt over een luxe wellnesscentrum, evenementenruimtes, restaurant & bar en parkeer- plaatsen met elektrische oplaadpunten. Ook ligt er een boetiek voor de dagelijkse benodigd-

ALLE KENMERKEN
✓ Barrièrevrije flats
✓ Lift in het gebouw
✓ Zelfvoorzienende energievoorziening
✓ Commerciële vakantieverhuur (verhuurservice ter plaatse)
✓ Gesloten vakantiecomplex
✓ Direct op het historische landgoed in Rakow met diverse recreatiemogelijkheden
✓ KfW 40 energiezuinige woningen (aantrekkelijke terug-betalingssubsidies van KfW volgens beschikbaarheid)
✓ 2-kamer leefruimte: 68 m2
✓ 3-kamer leefruimte: 88 m2
✓ Vloerverwarming (grondwater-warmtepomp)
✓ Barrièrevrije douche
✓ Kombuiskeuken met geïntegreerde inbouwapparatuur
✓ Volledig ingericht incl. telefoon & TV systeem in overeenstemming met hotelstandaarden 4**** Superiorheden. Grotere aankopen kunnen snel worden gedaan in Neubukow, op 2 km afstand.

Een uniek beleggingsobject op een historisch landgoed met uitstekende faciliteiten en een ideale infrastructuur. Gutshof Rakow biedt de perfecte investeringskans. Als investeerder geniet u van diverse investeringsvoordelen. Zo heeft u geen werk aan uw vastgoed, want u sluit een contract met een exploitant voor de levering van basisdiensten. De verhuur en het beheer worden volledig verzorgd. Van de eerste aanvraag van gasten tot overhandiging van de sleutels en van het onderhoud en schoonmaak tot administratieve werkzaamheden: u heeft nergens omkijken naar.

De vakantieappartementen zijn duurzaam, energie-efficiënt en ‘op top standaard’ gebouwd, dus waardevast. Bovendien wordt een minimum rendement door de verhuurder gegarandeerd. Ook de locatie aan zee is erg aantrekkelijk voor mensen die onbezorgd op vakantie willen gaan. De vakantieappartementen als onderdeel van landgoed Gutshof Rakow creëren de perfecte mogelijkheid om te profiteren van deze veelzijdige en populaire regio.

Gegevens

Project ID376551

Prijs€ 297.000 - € 436.000

Aantal units 80

Woonoppervlakte 68 - 88m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 3%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Parkstrasse 9a

Postcode 18233 Am

Plaats Salzhaff

Land Duitsland

Regio Mecklenburg

Aangeboden door:

Erik Bessems Makelaardij O.G.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project