Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Phillip Sölden

Tirol, Oostenrijk

€ 879.000 - € 1.654.000 exclusief btw

Phillip Sölden

  • Ski in Ski out

  • Luxe welness

  • Sneeuwzekere locatie

Voor de mensen die eerder in Sölden zijn geweest zal het ongetwijfeld bekend zijn, Philipp Après ski. Het gehele complex Philipp wordt volledig omgebouwd tot een modern complex waarin 14 appartementen worden gecreëerd die geschikt zijn voor de toeristische verhuur zowel in de winter als in de zomer. Het complex wordt van alle luxe voorzien zoals een saunaruimte met diverse sauna’s, een rustruimte zowel binnen als buiten en een prachtig zwembad op het dak met uitzicht over het dal, bergen en de skipiste. Kortom een modern complex van alle gemakken & luxe voorzien. Uiteraard blijft de Après ski en de ski verhuur zoals het altijd is geweest ook in het complex. De personenlift brengt u direct vanaf Philipp naar hartje centrum van solden. U kunt deze appartementen kopen waarbij het beheer en de verhuur volledig is geregeld door Acasa. U kunt dus zelf genieten van de gemakken en het mooie rendement van uw investering. Alle woningen worden volledig ingericht en worden verhuur gereed opgeleverd. De woningen variëren van compact tot zeer ruim en lux met fantastische terrassen en balkons. De oplevering staat gepland eind 2023 zodat alles gereed is voor het volgende winterseizoen.

De bereikbaarheid van Sölden is uitstekend met de auto, vliegtuig of trein. Vliegveld Innsbruck is op 1 uur te bereiken en bied zeker in de winter meerdere vluchten per dag van diverse luchthavens. Met de auto is het 30 minuten vanaf de snelweg naar Solden waardoor het goed en snel te bereiken is. Het openbaar vervoer rijd vanaf het treinstation zeer frequent naar solden en is daardoor goed bereikbaar op ontspannen wijze met de trein. Uiteraard zijn er divers shuttle services vanuit Innsbruck om solden te bereiken. Dit is vooraf uitstekend te organiseren en u kunt volledig ontspannen aan uw vakantie beginnen.

Gegevens

Project ID375178

Prijs€ 879.000 - € 1.654.000 exclusief btw

Aantal units 14

Woonoppervlakte 71 - 140m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 3-7%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Unterwaldstrasse 8

Postcode 6450

Plaats Sölden

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Sol Alpine Invest GMBH

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project