Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Buitengoed Erve Raewyck

Overijssel, Nederland

€ 160.750 - € 245.000 v.o.n. exclusief btw

Buitengoed Erve Raewyck

  • Energie neutrale recreatiewoningen

  • Uiterst hondvriendelijk door diverse faciliteiten voor de hond

  • Aan de grens van Duitsland met een oaze aan rust

Buitengoed Erve Raewyck in het prachtige Overijssel! Dit gloednieuwe nieuwbouwproject biedt u de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en adembenemende natuurlijke schoonheid. Met 38 energieneutrale bungalows en een scala aan voorzieningen, is dit dé plek om te genieten van een ontspannen en zorgeloze levensstijl.

De bungalows, die de benaming hebben: 'Tiny Houses' 2p, 'Vechtdal' 4p en 'Bentheim' 6p, zijn zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een zorgeloos uitje voor twee plant, een gezinsvakantie met vier personen wilt doorbrengen of een grotere groep van zes wilt verwelkomen, wij hebben de ideale accommodatie voor u. Bovendien kunt u uw bungalow uitbreiden met ons MIVA-pakket of een luxe pakket, zodat u uw verblijf volledig op maat kunt maken.

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van Buitengoed Erve Raewyck is het prachtige uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Stel u voor dat u 's ochtends wakker wordt met een panoramisch uitzicht op het platteland, terwijl u geniet van het comfort van uw eigen bungalow. En wanneer u de behoefte voelt om de omgeving te verkennen, wacht de betoverende natuur van de Vechtdal op u, met zijn weelderige bossen en uitgestrekte wandelpaden.

Naast het adembenemende landschap biedt Buitengoed Erve Raewyck uitstekende verhuurmogelijkheden. Als u ervoor kiest om uw recreatiewoning te verhuren, kunt u genieten van een rendement van maar liefst 12% per jaar. Dit maakt het project niet alleen een prachtige plek om zelf te verblijven, maar ook een slimme investering voor de toekomst.

Ons ervaren beheerdersechtpaar, René en Alies, zijn verantwoordelijk voor de gastvrijheid op Buitengoed Erve Raewyck. Hun toewijding en zorg voor uw comfort zijn duidelijk te zien in de lovende beoordelingen van onze huurders en particuliere eigenaren. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent tijdens uw verblijf of die van uw gasten.

Buitengoed Erve Raewyck biedt ook uitstekende faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Train uw trouwe viervoeter in het overdekte trainingshal voor honden of geniet van een heerlijke maaltijd in de brasserie "Wagenwiel". Met dagverse producten en de mogelijkheid om conferenties, feesten en partijen te organiseren, is deze brasserie de ideale plek om samen te komen met vrienden en familie.

Buitengoed Erve Raewyck onderscheidt zich door de ruime percelen, het unieke hondenconcept en de hoge verhuuropbrengsten. Hier kunt u echt de rust vinden die u zoekt, terwijl uw gezin en zelfs uw geliefde hond genieten van alles wat Buitengoed Erve Raewyck te bieden heeft.

De verkoopprijzen van onze bungalows beginnen bij € 160.750,- v.o.n. en variëren afhankelijk van de grootte van het perceel. Met volle eigendom van de grond en oplevering één jaar na het tekenen van de koopakte, kunt u snel genieten van uw nieuwe thuis op de Veluwe. We hebben zelfs direct beschikbare Tiny Houses op voorraad voor degenen die geen moment willen missen.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website www.veluwechalets.nl of bel ons. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning op Buitengoed Erve Raewyck. Wacht niet langer en maak deel uit van deze unieke en bloeiende gemeenschap op een van de mooiste locaties in Nederland.

Gegevens

Project ID375089

Prijs€ 160.750 - € 245.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 38

Woonoppervlakte 35 - 80m2

Perceeloppervlakte 428 - 691m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 12%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Radewijkerweg 47

Postcode 7791RK

Plaats Radewijk

Land Nederland

Regio Overijssel

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaars

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project