Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in St. Michiel - Boka Sami Curacao

Curaçao

€ 256.126

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Blije Rust is een prachtig omheind resort in Curacao met appartementen gebouwd in 2018, twee groot zwembaden en een mooi aangelegde gezamenlijke tuin. In deze kleine resort omgeving staan moderne en goed ingedeelde appartementen met 2 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en een schuifpui naar een groot overdekt terras. Er zijn twee slaapkamers die één badkamer delen. In de badkamer vindt je naast een douche en wastafelmeubel ook een wasmachine/droger combi. Daarnaast heeft elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Ook zijn er parkeerplaatsen voor gasten.LocatieHet resort ligt naast Blue Bay Golf Beach Resort, dichtbij Julianadorp en Curasol. Diverse stranden liggen op enkele minuten afstand zoals Kokomo Beach en Blue Bay Beach (laatste twee foto's).Het is bovendien slechts een korte autorit naar Hato vliegveld, het centrum van Willemstad en de Sambil Shopping Mall met 200 winkels, restaurants en een prachtige bioscoop.Een uitstekende lokatie dus!ContactWilt u meer weten? Bel, app en/of mail de listing agent!Huis nr.: hs2640br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID372751

ID makelaar2640

Prijs€ 256.126

Bouwjaar 0

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning