Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Moraga Immo

Moraga Immo
C.Ramón Gallud 78, Bajo B
03181 Torrevieja, Alicante
Spain
0034663788717
http://moraga.immo

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: B10799294
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2019

Medewerkers

Esthere

Sales & Financial Director

Lisa

Sales & Marketing Director

Ivan

Sales & Advisor

Dagmar

Afterservice & Rentals

Mike

Sales & Advisor

Nerea

Keyholder

Over Moraga Immo

“MORAGA IMMO” treedt niet enkel op als vastgoed makelaar. Wij begeleiden u van A tot Z in uw zoektocht aan de Costa Blanca! Wenst u te investeren in vastgoed of denkt u eraan te verhuizen en te genieten van de zon? Dan hoeft u zich alvast niet te laten afschrikken door al het papierwerk. Wij zorgen voor alles! Terwijl u ontspant aan het strand, verzorgen wij uw vastgoed (gedeeltelijke) verhuis tot in de puntjes. Zo bent u zeker dat uw vastgoed of uw verhuis 100% wettelijk in orde is en dat u goed verzekerd bent. Zelfs voor onderhoudswerken kan u bij ons terecht. Op onze website ziet u enkel een klein deel van ons aanbod in vastgoed. Laten we dus eens afspreken (ja, ook in België en Nederland kan dit!) om uw droomhuis onder de Spaanse zon te vinden. “MORAGA IMMO” werkt nauw samen met verscheidene gevestigde en gerenommeerde ontwikkelaars en agentschappen. Zo vinden we gegarandeerd het vastgoed dat bij u past. Tevens zal u via ons vertegenwoordigd worden door een hoog aangeschreven advocaat die erop toeziet dat uw rechten en plichten ten allen tijde verdedigd worden en dat uw verhuis naar Spanje vlekkeloos verloopt. U zal verrast zijn door onze kwaliteitsvolle service. Laten we alvast beginnen bij de begeleiding in de zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Het Spaanse vasteland – en in het bijzonder Alicante en omstreken – is voor ons als thuiskomen. We hebben het geluk gehad hier onze jeugd te hebben mogen doorbrengen. Zo kennen we de beste lokale restaurants, strandbars en playas als geen ander. Twijfelt u nog? Contacteer ons gerust voor gratis en vrijblijvend advies! El viaje lo haremos juntos!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Moraga Immo

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden