Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kavel in Lamorménil

Luxemburg, België

€ 200.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 5.459m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Prachtig stuk grond van 5459m2 (ongeveer 40 bij 135 meter), gelegen in de gemeente Manhay in de province Luxemburg, Belgische Ardennen.

Het ligt op bijna 500 meter hoogte met prachtig (blijvend) uitzicht op de mooie heuvels, en kent ontzettend veel rust en privacy. Je kunt er heerlijk wandelen, mountainbiken en kayakken, rechstreeks vanuit je nog te bouwen eigen huis.

Het ligt op:
25 km van Durbuy (een gezellig, historisch en mooigelegen stadje)
15 km van La Roche en Ardenne
11 km van Baraque de Fraiture (het skigebied in de Ardennen)
23 km van Adventure Valley (waar je kunt kayakken, klimmen, abseilen, etc.)
63 km onder Luik

Een gedeelte van 1435m2 ligt in de bouwzone. De breedte aan de (doodlopende) straatkant is 40m. Op dit gedeelte kan na vergunningaanvraag een huis tot ongeveer 300m2 gebouwd worden, in 2 lagen, in de mooie Ardense stijl. Dat betekent dus totaal 600m2 woonoppervlakte. Er kan ook besloten worden om in de vergunningaanvraag het stuk te verkavelen in 2 delen, zodat er 2 huizen van elk ongeveer 150m2 grond oppervlak (dus elk totaal met 2 lagen 300m2) gebouwd kunnen worden.

Het andere gedeelte van 4024m2 ligt in de "zone agriculture". Hier zijn bijvoorbeeld een paardenstal, schuur, (fruit) bomen, weide (met dieren) en moestuin toegestaan. Het mooie hiervan is dat je gegarandeerd vrij uitzicht blijft houden!

Op het stuk grond links van de kavel wordt op dit moment een eengezinswoning gebouwd. Het stuk grond rechts en achter de kavel ligt ook in de "zone agriculture" en blijft dus ook onbebouwd. Hier grazen regelmatig schapen.

Er is vanaf de weg water en elektriciteit beschikbaar.

Dit soort grote stukken grond is op dit moment erg zeldzaam in de Belgische Ardennen. Meestal houdt het op bij 1000m2.

Stuur me een bericht als je interesse hebt, en ik laat je de exacte locatie weten (het ligt links van Chemin de Betaumont 11) zodat je het kunt gaan bezichtigen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID369221

Prijs€ 200.000

Bouwjaar

Woningtype Kavel

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Chemin de Betaumont 11

Plaats Lamorménil

Land België

Regio Luxemburg

Aangeboden door:

Gijs in 't Veld

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning