Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rivamonte Agordino

Veneto, Italië

€ 350.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In het leuke dorpje Rivamonte Agordino in het Unesco werelderfgoed de Dolomieten, specifiek in het nationaalpark Dolomiti Bellunesi, op een panoramische positie met een prachtig uitzicht over de vallei, verkopen wij een villa in aanbouw. Het is gebouwd in gewapend beton voor de kelderverdieping en in massief hout voor de twee bovengrondse verdiepingen. De bouwkwaliteit is zeer goed, zoals ook op de bijgevoegde foto’s te zien is. Hoge Energieklasse A, CasaClima is in het project gepland en voorzien. Het huis meet ongeveer 300 vierkante meter en heeft een ruime tuin.Momenteel moeten de installaties, deuren en ramen, thermische isolatie en afwerkingen nog gedaan worden. Voordeel is dat u het zo naar eigen wensen kunt laten personaliseren. Er is mee te rekenen dat er nog ca. € 300.000, - in het huis geïnvesteerd moet worden om het perfect af te maken. HEt is is eenvoudig op te delen in twee woningen met ieder een slaapkamer oof in één woning met drie slaapkamers (zie plattegronden bij de foto's) Aangezien de ItaliaCasa-regiovertegenwoordiger voor de Dolomieten zelf al 23 jaar als architect in het gebied werkzaam is kan hij u graag ten dienste zijn om zo een bouwplaats op afstand tot een goed eindresultaat te begeleiden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID368700

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 350.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Rivamonte Agordino

Land Italië

Regio Veneto

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning