Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Tschagguns

Vorarlberg, Oostenrijk

€ 630.000

Woonoppervlakte 119m2
Perceeloppervlakte 119m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit prachtige appartement is gebouwd in het voormalige Gasthof Drei Türme in Tschagguns, Montafon. Het ligt op een prachtige plek in de Oostenrijkse Alpen, met onverbouwbaar uitzicht over Schruns en het Hochjoch, deel van Silvretta Montafon. Montafon is zowel in de zomer als ook in de winter een populaire vakantiebestemming in de Oostenrijkse Alpen. De afstand tot Nederland bedraagt minder dan 700 km (639 km tot Venlo). Tschagguns heeft een eigen treinstation en er zijn meerdere vliegvelden binnen eenkring van 150 km (Innsbruck 148 km, Zürich 139 km, Memmingen 142 km).
In 2020 hebben we hier 5 mooie appartmenten gebouwd. De overige appartementen zijn al in 2021 verkocht. Nu brengen we ook het laatste appartement, A1, op de markt!
De appartementen hebben allemaal de bestemming ‘Gäste-Appartement’. Dat betekent: u kunt tot 6 weken per jaar zelf als gast in uw eigen woning verblijven. Daarnaast profiteert u van de huuropbrengsten gedurende de rest van het jaar.
Het appartement A1 heeft een woonoppervlakte van 119 m2. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een 3e wc, 2 parkeerplekken (1 in de parkeergarage en 1 buiten), een eigen afsluitbare opslagruimte en is zeer compleet ingericht. De volledige inventaris is bij de prijs inbegrepen.
Er is een Vereniging van Eigenaren (VvE, WEG in het Duits) opgericht, die over een skikelder met schoendrogers en skirekken beschikt. Ook is er een wasmachine voor u en uw gasten.
De verhuur en zorg van de appartementen is in de goede handen van het bedrijf Alpenfeder (www.alpenfeder.com). Menno en Kristel de Vries nemen u alle werk uit handen, zodat u ontspannen van uw appartement kunt genieten en automatisch de huurpenningen op uw rekening zult kunnen vinden.
De vraagprijs is exklusief BTW en exkl kk. U kunt de BTW terugvorderen aangezien u bedrijfsmatig verhuurt. Geen makelaarskosten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID368548

Prijs€ 630.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Latschaustrasse 15

Postcode 6774

Plaats Tschagguns

Land Oostenrijk

Regio Vorarlberg

Aangeboden door:

Susan Peters

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning