Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Commezzadura

Trentino-Zuid-Tirol, Italië

€ 420.000

Woonoppervlakte 161m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

TRENTINO - VAL DI SOLE - COMMEZZADURA
In het centrum van Val di Sole, in het gehucht Almazzago, op korte afstand van de Daolasa kabelbaan (die de bodem van het dal verbindt met de skigebieden Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio-Pinzolo) in de Trentijnse Dolomieten en op slechts enkele minuten van het treinstation Trento-Marilleva, wordt een elegant appartement met tuin te koop aangeboden.
Het is gelegen in een onlangs gerenoveerd gebouw en heeft bijzondere bouwkenmerken (bijv. zichtbare stenen binnenmuren, bakstenen plafonds, boogramen, enz.
De eenheid bestaat uit een grote woonkamer, waarin de prachtige oliekachel (handgeschilderd keramiek) opvalt, een keuken met eethoek, een eerste slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met sauna, een gang, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, de tweede badkamer en de derde grote kamer met uitzicht op de tuin. Twee parkeerplaatsen in de garage en een kelder maken het geheel compleet. Enkele details kunnen een idee geven van de zorg waarmee het pand is gerealiseerd:
1400s houten toegangsdeur, lariksvloer, terracotta mozaïek kamerplafond, stenen aanrecht, keramische kookplaat, boogramen, Finse sauna, enz.
De eenheid wordt verwarmd, naast de oliekachel, door een nieuw geïnstalleerde LPG-ketel (merk Lamborghini); voor andere technische details verwijzen wij u naar een eventueel bezoek ter plaatse.
De flat wordt te koop aangeboden compleet met de inrichting zoals te zien op de foto's, met uitzondering van enkele stukken die bij het pand blijven. Op het moment van de notariële akte is het mogelijk om de toepassing van de "prijs-waarde" aan te vragen: op deze manier betaalt de koper de registratiebelasting in verband met de aankoop met als belastbare basis de CATASTALE WAARDE, onafhankelijk van de prijs die in de notariële akte wordt vermeld. De belastingen, berekend zoals hierboven uiteengezet, de kosten van de notariële akte en de commissie voor het bemiddelingsbureau moeten dan bij de weergegeven prijs worden opgeteld.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID367458

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 420.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Commezzadura

Land Italië

Regio Trentino-Zuid-Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning