Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Canazei

Trentino-Zuid-Tirol, Italië

€ 590.000

Woonoppervlakte 129m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Canazei + Val di Fassa + gerenoveerde schuur = droomhuis in de Dolomieten!

Om uw droom in de Dolomieten waar te maken, bieden wij u dit appartement in een halfvrijstaande woning aan, zonder condominiumkosten, in een typische gerenoveerde bergschuur.

Het huis met parkeerplaats ligt op een steenworp afstand van het centrum van Canazei, een van de meest bekende en populaire resorts in de Val di Fassa in Trentino.
Het echte sterke punt van deze woning is de zon, die vanaf de vroege ochtend natuurlijk licht en een aangename sfeer geeft aan alle kamers, die u naar wens kunt inrichten en aanpassen.

Het appartement is gelijkvloers op de tweede zolderverdieping en heeft talrijke lichtpunten, evenals een mooie vide in het woongedeelte.
Het bestaat uit een eetkeuken, een ruime woonkamer met een pelletkachel die, dankzij het effect van de open haard, zorgt voor een magische sfeer op winteravonden, twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een balkon met uitzicht op de Gran Vernel, twee badkamers met ramen en een grote berging in de kelder waar u al uw sportuitrusting kunt opbergen of wat niet in de flat past.
Een eigen parkeerplaats buiten maakt het aanbod compleet.

De verwarming en het warmwatersysteem zijn op olie gecentraliseerd.

De stad wordt beschouwd als de wintersporthoofdstad van het Fassa-dal, vooral dankzij de strategische ligging omringd door de Dolomietentoppen van Sassolungo, de Sella-groep en Marmolada.
Zelfs in de zomer is er geen gebrek aan aanbod, waar het gebied rijk is aan routes voor alle niveaus en moeilijkheden, van familie-uitstapjes tot de moeilijkste en spannendste alpine routes.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID366597

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 590.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Canazei

Land Italië

Regio Trentino-Zuid-Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning