Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Waterzande

Waterzande
Perkpolderhaven 4
4588 Walsoorden
Nederland
0032472896018
https://www.waterzande.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 30
Ondernemingsnummer / KVK: BE0756932867
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Wim van de Abbeele

CEO Waterzande BV

Manu Ottevaere

Construction Manager

Steffi Brantegem

Marketing & Innovation Manager

Over Waterzande

Welkom in Waterzande. Een uitzonderlijk nieuw dorp langs de Westerschelde met 450 woon- of verblijfplaatsen en 200 appartementen met hotel service. Vlak bij bruisend Hulst en het gezellige Kloosterzande. Omgeven door ongerepte natuur en met weidse zichten over het water en het groen. Beleef de kust en de polders als nooit tevoren. Aan het voormalige Veerplein komen duurzame en ruime huizen en appartementen, een multifunctionele markthal en gezellige restaurantjes met zicht op de jachthaven. In een tweede fase komt er een uitbreiding aan de Zeedijk, een wandelpromenade, een mooi strand en een beach club. Dit alles omgeven door een omvangrijk recreatief natuurlandschap met velden, wandel- en fietspaden, vijvers en een vogelkijkhut. Ontsnap aan het drukke leven en kom thuis in de groene oase die Waterzande heet.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Waterzande

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden