Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Thorn

Limburg, Nederland

Vanaf € 548.000

Woonoppervlakte 139m2
Perceeloppervlakte 690m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, daar waar De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving elkaar ontmoeten, ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie. Het park omvat recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen, havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, een dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen.

Door de vrijstaande woningen, de verkaveling en de afwisseling van hofjes, lanen en groenvoorzieningen ontstaat er een gezellige en intieme sfeer met een ruimtelijk en open karakter. De luxe afgewerkte recreatiewoningen zijn er van 4-persoons tot 20-persoons. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende types en 3 verschillende architectuurstijlen. De keuze is dus geheel aan u.

Het interieur is met de grootste zorg samengesteld en helemaal afgestemd op het luxe afwerkingsniveau van de woningen. De pakketten zijn kwalitatief hoogstaand door het gebruik van hoogwaardige materialen met een natuurlijk karakter.

De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie waardoor men zich in het buitenland waant maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn. Investeren in een recreatiewoning op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.

Aanbod fase 3 Maasresidence Thorn
Inspelend op de grote vraag naar recreatiewoningen op dit schitterende vakantieresort aan de Limburgse Maasplassen zijn de woningen in fase 3 vanaf nu in verkoop. Fase 3 omvat 21 Eiland Wellness woningen en 55 recreatiewoningen in de types Luxe, Kids Special en Wellness.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID364354

PrijsVanaf € 548.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Meers 30

Postcode 6017 BD

Plaats Thorn

Land Nederland

Regio Limburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Arcus Zuid Projectontwikkeling

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning