Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kisvaszar

Hongarije

€ 20.274

Woonoppervlakte 75m2
Perceeloppervlakte 700m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De woning behoeft nog wat werk, maar is al wel voorzien van nieuwe elektra- en waterleidingen, de dakconstructie is, waar nodig, hersteld en er zijn nieuwe pannen gelegd en in alle kamers is een betonnen vloer gelegd. De ramen zijn deels vervangen voor kunststof.De woning lijkt met een 75 m2 niet groot, maar biedt toch een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een kleine kamer en de badkamer.Het perceel is met 700 m2 niet groot, maar dan ook makkelijk in onderhoud. In de tuin staat nog een bijgebouw wat eventueel omgebouwd kan worden tot een studio.Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en Internet is mogelijk.Ág is een dorpje met een 200 inwoners en ligt mooi centraal tussen Dombovár en Pécs. Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en Dombóvár en Komló zijn met de auto in 20 minuten te bereiken. Hier kunt u de grotere inkopen doen. Bij Dombóvár naar het noorden ligt het Gunaras bad en naar het zuiden Magyarhertelend met een mooi thermaal bad. Beiden op een 12 km. iets verder naar het zuiden (op 15 km) vindt u Orfü met de bekende meren waar het vooral in de zomer heerlijk vertoeven is vanwege het waterplezier, maar waar u ook prime een terras of restaurant kunt bezoeken. De mooie stad Pécs op een 45 minuten van Ág. Prima omgeving en veel te doen.Leuk huis voor een goede prijs in een mooi heuvelachtig gebied.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID363609

ID makelaar1996

Prijs€ 20.274

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kisvaszar

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning