Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rio Canario

Curaçao

€ 249.587

Woonoppervlakte 855m2
Perceeloppervlakte 855m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Bij binnenkomst in de woning bevindt u zich in de ruime woonkamer met eetgedeelte en een open keuken van Brugman met granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van een eiland, ideaal om wat barkrukken neer te zetten. Verder is er een dubbele spoelbak, ingebouwde oven, magnetron, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap en een vaatwasser (allen van het merk Whirlpool). Grenzend aan de keuken is de bijkeuken/wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2,5 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en ligbad en een inloopkast. De drie andere slaapkamers hebben ingebouwde kasten. 3 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, waaronder de woonkamer.Aan de achterzijde van de woning vindt u een overdekte veranda en een bergruimte. De tuin is ruim en biedt veel mogelijkheden, zoals het bouwen van een eigen zwembad en een gastenappartement.Verder:- Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein waaronder een garage- Elektrische toegangspoort- Nieuw aluminium. ramen en deuren + harmonicadeur van Wiltraco- Glazen ramen en deuren in de woonkamer en keuken zijn getint- Nieuwe houten kozijnen en binnendeuren-Nieuwe elektrische installatie 110 en 220V- Bij een appartement in de tuin wordt rekening gehouden met elektracapaciteit- Nieuw water- en rioleringssysteem- Alarmsysteem (6x dome 360gr + 2x keypad + 2x luidspreker)- Videocamerasysteem - 4x camera- LED buitenverlichting die automatisch aan en uit gaat- Er is een diepe put, maar die heeft een pomp nodig- Gepachte grondContactNeem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met Lina PereiraHuis nr.: hs2627br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID362626

ID makelaar2627

Prijs€ 249.587

Bouwjaar 2013

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Rio Canario

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning