Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in WINTERBERG

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 139.500

Woonoppervlakte 49m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Dit super centraal gelegen appartement, ligt op loopafstand van de piste en het centrum van Winterberg. Beschrijving U parkeert uw auto op uw eigen (overdekte) parkeerplaats en loopt via het centrale trappenhuis naar de tweede verdieping, waar u de ingang van uw appartement vindt. U komt binnen via een kleine hal met toegang tot de keuken en woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot een met een glazen schuifpui (schuin) afgesloten balkon en een achtergelegen slaapkamer, badkamer en voorraadkamer.  Omgeving Het appartement ligt centraal in Winterberg, met restaurants en enkele pistes, wandel- en fietspaden direct voor de deur of op korte loopafstand. Winterberg is een gezellige toeristisch aantrekkelijke stad met veel vrijetijdsmogelijkheden, bikepark, sommerrodelbaan, zwembaden, sauna, bowlingbaan.  Bijzonderheden Het is een sfeervol appartement, geschikt voor eigen gebruik. De ideale plek om als tweede huis te hebben en regelmatig voor een weekend gebruik van te maken. Het maandelijkse Hausgeld bedraagt € 168,-, de gemeentelijke bijdrage is € 99,- (Grundsteuer), Zweitwohnungsteuer € 500,- het termijnbedrag voor de stroomkosten per maand is momenteel € 121,- (afhankelijk van verbruik, elektrische kachels). Een voorschot voor waterverbruik wordt betaald via de maandelijkse VVE bijdrage. Eén keer per jaar wordt het voorschot verrekend met het daadwerkelijke verbruik. Prijsgegevens Vraagprijs € 139.500,- k.k. (incl. keuken en inventaris) Kosten koper: 6,5% overdrachtsbelasting 3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie 1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID362454

ID makelaar1150

Prijs€ 139.500

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats WINTERBERG

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UplandParcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning