Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nemesdéd

Hongarije

€ 129.990

Woonoppervlakte 160m2
Perceeloppervlakte 2.194m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

De woning is prima op orde. In 2020 is het nog vernieuwd en toen is er nieuw elektra gekomen, zijn de kozijnen vervangen en rolluiken voorzien. Er is een nieuwe keuken gekomen met een eetgedeelte, nieuwe badkamer en toilet on de begane grond. Woning is piekfijn in orde.U komt de woning binnen via het overdekte terras en staat dan in de woonkamer. Van daaruit gaat u naar de twee slaapkamers, de grote keuken met eetgedeelte, de badkamer en het aparte toilet. Vanuit de woonkamer gaat u ook naar de eerste verdieping waar u een overloop / woonruimte, 2 slaapkamers (waarvan een met balkon) en een douche met toilet gaat vinden.Onder de woning is er nog een kelder van een 20 m2 waar de ruimte voor de verwarming is, en de (hout)opslag. Deze kachel zou vervangen kunnen worden door een CV op gas.De tuin is 2.194 m2 groot en in de tuin nog een zomerkeuken met overdekt terras en de garage. Verder nog een 60 m2 groot bijgebouw wat in gebruik is als tweede garage en werkplaats. Voor uw gasten is de mogelijkheid om 2 auto’s onder een carport te parkeren. De tuin is goed onderhouden en er staan diverse fruitbomen. Ook is er een waterput en verder staat er een zwembad van een 4 meter doorsnede en 120 cm diepte.Voorzieningen als elektra (ook 380V), gas (in de tuin) en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd wordt met de gezellige houtkachel of de centraal verwarming. Deze laatste wordt op hout gestookt, maar dat kan ook een gas CV worden. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in een rustige straat van het gezellige dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners , waaronder diverse buitenlanders. Nemesdéd ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen, onder andere bij de buren. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.Dit is een prima woning, goed gerenoveerd en een mooi perceel. Alles bij elkaar een prima kant-en-klare woning misschien wel op u staat te wachten.Prijs is in Euro.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID355975

ID makelaar1983

Prijs€ 129.990

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nemesdéd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning