Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in London

Verenigd Koninkrijk

Prijs op aanvraag

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

We hebben 3 DUPLEX PENTHOUSES in het gebouw voor onmiddellijke verkoop, met interieurontwerp door VERSACE in de ultraluxe hoogbouwtoren nabij de rivier de Theems. In het volle zicht en in de buurt van de rivier, de Big Ben en de parlementsgebouwen.

Dit luxe appartementengebouw is een samenwerking tussen luxe high-end projectontwikkelaars Damac en Versace. Als directe verkoopagenten van hen maken wij graag een afspraak met u om direct een van de beste investeringsmogelijkheden die er zijn te bezichtigen of in te kopen. Neem hiervoor contact op met "Nataly", onze UK Senior Real Estate agent voor verkoop- en verhuurobjecten in het VK. Ook nog enkele studio's, 1, 2 en 3 bedden over, te koop in hetzelfde gebouw. Ze verkopen snel. Vraag dus uw brochure of bezichtiging aan. Voor meer informatie over het duplex penthouse, contacteer 'Nataly' 0044 79 23481812 of bezoek onze stand nr 743 op de secondhome beurs in Utrecht. Of bezoek ons online op nphomes.co.uk of shofield.com

£ 5.000 aanbetaling voor studio's, 1 & 2 bedden; £ 10.000 reservering voor 3 bedden en penthouses
10% van de aankoopprijs (minus reserveringsaanbetaling) is verschuldigd bij uitwisseling van contracten binnen 21 dagen na
reservering. De resterende 90% wordt bij oplevering betaald.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID353886

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Garage Ja

Adres

Plaats London

Land Verenigd Koninkrijk

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Shofield Luxury Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning