Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

Prijs op aanvraag

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Verde by Sobha is een onlangs gelanceerde luxe woontoren in het hart van Jumeirah Lake Towers (JLT) Dubai . Deze luxe toren, ontwikkeld door Sobha Realty en te koop aangeboden door Shofield.com, biedt een prachtig uitzicht op de Emirates Golf Club, de jachthaven van Dubai, de Jumeirah-eilanden en de Arabische Golf.

Neem contact met ons op om uw interesse snel te melden: info@shofield.com | Tel.: +31 (0)6-588 43004 (WhatsApp)

De Verde-toren van Sobha heeft een opvallend architectonisch ontwerp met een strakke, moderne gevel en biedt appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. De interieurs zijn ontworpen om ruim en elegant te zijn, met hoogwaardige afwerkingen en armaturen, en grote balkons die een panoramisch uitzicht bieden op de omliggende gebieden.

Verde-appartementen van Sobha bieden bewoners een breed scala aan voorzieningen. Waaronder een ultramodern fitnesscentrum, een zwembad met temperatuurregeling, een kinderspeelplaats en een aangelegde tuin. De toren beschikt ook over een prachtige lobby met 24-uurs beveiliging en conciërgediensten, zodat de bewoners altijd comfortabel en veilig zijn.

Neem contact met ons op om uw interesse snel te melden: info@shofield.com | Tel.: +31 (0)6-588 43004 (WhatsApp)

Gelegen in JLT, een van de meest gewilde woonwijken van Dubai. Verde at JLT ligt binnen handbereik van de belangrijkste zakelijke en recreatieve bestemmingen van de stad. Waaronder Dubai Marina, Dubai Media City en Dubai Internet City. Het is ook gunstig gelegen nabij diverse winkelcentra, restaurants en cafés. Dit alles maakt het een ideale locatie voor diegenen die in het hart van de stad willen wonen.

Al met al is Verde by Sobha Realty een verbluffende toevoeging aan de luxe woonscene van Dubai, met hoogwaardige woonruimtes en voorzieningen van wereldklasse op een van de meest gewilde locaties van de stad.

Neem contact met ons op om uw interesse snel te melden: info@shofield.com | Tel.: +31 (0)6-588 43004 (WhatsApp)

Kernpunten
Het aanbieden van luxe 1-3BR appartementen
Ultramoderne voorzieningen en diensten
Gelegen in het hart van JLT Dubai
Een paar minuten verwijderd van andere high-end gemeenschappen
Betaalbare prijzen met eenvoudig betalingsplan
Verde By Sobha te koop in Jumeirah Lake Tower, neem contact met ons op om uw interesse snel te registreren: info@shofield.com | Tel.: +31 (0)6-588 43004 (WhatsApp)

Flexibele betalingsplannen met 80% tijdens de bouw en 20% bij voltooiing

Verde By Sobha Voorzieningen
Verde bij Jumeirah Lake Towers (JLT) biedt een hoge levensstijlstandaard samen met eersteklas vrijetijdsactiviteiten ter plaatse, waardoor u het gevoel krijgt van een verhoogde levensstijl op zijn best. Bezoek het hypermoderne fitnesscentrum, waar u gebruik kunt maken van de modernste apparatuur terwijl u uitrust in de stoom- en saunafaciliteiten. Bewoners hebben toegang tot de polyvalente ruimte, ideaal voor kleine bijeenkomsten en feesten. Geniet van het verwarmde zwembad op het dak, dat een toevluchtsoord is met uitzicht op het legendarische stadsbeeld.

Neem contact met ons op om uw interesse snel te melden: info@shofield.com | Tel.: +31 (0)6-588 43004 (WhatsApp)

Wat is Verde by Sobha bij JLT Dubai?

Verde by Sobha is een luxueuze residentiële ontwikkeling in Jumeirah Lakes Towers (JLT) in Dubai. De ontwikkeling beschikt over high-end appartementen met moderne voorzieningen en faciliteiten.


Welke soorten appartementen zijn beschikbaar bij Verde by Sobha?

Verde by Sobha biedt een scala aan appartementen om uit te kiezen, waaronder appartementen met één slaapkamer, twee slaapkamers en drie slaapkamers. De appartementen zijn ontworpen om comfortabel en luxueus te wonen, met ruime interieurs en hoogwaardige afwerkingen.


Wat zijn de faciliteiten en voorzieningen die beschikbaar zijn bij Verde By Sobha?

Verde by Sobha bij JLT biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen van wereldklasse, waaronder een zwembad, een fitnesscentrum, een speeltuin voor de kinderen, een barbecueplek en aangelegde tuinen. De ontwikkeling beschikt ook over 24-uurs beveiliging, cameratoezicht en beveiligde parkeergelegenheid.


Waar is Verde by Sobha gevestigd?

Verde by Sobha is gevestigd in Jumeirah Lakes Towers (JLT), een van de populairste woon- en winkelgebieden van Dubai. De ontwikkeling ligt dicht bij belangrijke vervoersverbindingen, waaronder de Dubai Metro en Sheikh Zayed Road.


Wat is de prijsklasse voor appartementen in Verde by Sobha?

De prijs van appartementen bij Verde by Sobha varieert afhankelijk van de grootte en het type appartement. Geïnteresseerde kopers kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Terwijl de startprijs AED 1.790.000 is
Wanneer zal Verde door Sobha voltooid zijn?

Verde by Sobha zal naar verwachting eind 2026 worden voltooid. De exacte voltooiingsdatum kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de voortgang van de bouw, goedkeuringen en andere factoren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID353655

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Shofield Luxury Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning