Bezoek de beurs

14 - 15 oktober 2023 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Alpensuites Lermoos

Tirol, Oostenrijk

€ 399.000 - € 929.900

Alpensuites Lermoos

  • 100% sneeuwzeker en populair familiegebied met 144 kilometer piste

  • Luxe 4- tot 8-persoons appartementen, van alle gemakken voorzien

  • Een centrale wellness uitgerust met sauna en zwembad

Op een werkelijk unieke locatie in Oostenrijk ontwikkelen we in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena ons nieuwste project Alpensuites Lermoos. Met directe toegang tot de skipiste en de centrale ligging in het door families geliefde dorpje Lermoos is dit een perfecte bestemming voor jong en oud. Pistes, kinderskischool, skiverhuur, restaurants en de gezelligste après-skibar vindt u allemaal direct naast de deur. Tegen het decor van de majestueuze Zugspitze, omringt door gezellige dorpjes en afwisselende skigebieden in de directe omgeving ontwikkelen we 12 luxe design appartementen welke van alle gemakken zijn voorzien. De typisch authentieke Tiroler stijl gecombineerd met een eigentijds design maakt het een absoluut high-end leisure vakantie appartement. Tot de centrale voorzieningen behoort een wellness met sauna en een zwembad.

De renovatiewerkzaamheden zijn ondertussen in volle gang en de eerste oplevering staat gepland voor oktober 2023. Nu kopen is deze winter al genieten!!

Gegevens

Project ID353228

Prijs€ 399.000 - € 929.900

Aantal units 12

Woonoppervlakte 39 - 112m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Oberdorf 7

Postcode 6631

Plaats Lermoos

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

NextHome

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project