Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Swiss Chalet "Merlot & Arvine"

Zwitserland

€ 7.100.238

Swiss Chalet "Merlot & Arvine"

  • Luxury Swiss Chalet

  • Private SPA

  • Perfect Location

Deze twee uitzonderlijke chalets, ontworpen door ons getalenteerde architectenteam, zijn tot in het kleinste detail doordacht om het leven van de toekomstige bewoners zo comfortabel mogelijk te maken.
Gelegen in een van de beste Zwitserse skigebieden, kunt u zowel in de winter als in de zomer genieten van allerlei diensten en activiteiten. Een ideale plek waar u alles kunt vinden om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen. Sport, vrije tijd, diensten en restaurants.
Met een moderne en avant-gardistische stijl, maar met behoud van de buitenvorm van een traditioneel Zwitsers chalet, is de "Chalets Merlot & Arvine" een harmonieuze mix van stijlen, waardoor een moderne versie van een traditioneel alpenhuis ontstaat.
Dankzij de grote oppervlakte, de hoge plafonds en de grote ramen op het zuiden valt het licht vanuit alle hoeken in deze spectaculaire chalets, waardoor de verlichting van alle kamers wordt geoptimaliseerd.
Met een overdekt zwembad, jacuzzi en sauna is ontspanning exclusief voor de toekomstige bewoners gegarandeerd.
Alleen verkocht als hoofdverblijfplaats.

Gegevens

Project ID353220

Prijs€ 7.100.238

Aantal units 2

Woonoppervlakte 512m2

Perceeloppervlakte 1650m2

Verwachte oplevering 2024 - 2025


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Rte de Crèhavouetta S

Postcode 3963

Plaats Crans-Montana

Land Zwitserland

Aangeboden door:

Elite 21 Swiss International Homes

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project