Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Buytenplaets Rhenen

Utrecht, Nederland

Vanaf € 434.000

Woonoppervlakte 91m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

𝐁𝐮𝐲𝐭𝐞𝐧𝐯𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟 𝐁𝐞𝐮𝐤 - 𝟔-𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐬 𝐈 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥

Op Buytenplaets Rhenen worden 31 karakteristieke luxe recreatiewoningen gerealiseerd op zeer ruime kavels. Iedere recreatiewoning is voorzien van een buitenruimte met veel privacy. Je hebt de keuze uit 6-, 8- en 12-persoons uitvoeringen. Van de 6- en 8-persoons recreatiewoningen is een extra variant beschikbaar (met extra badkamer, wellnessfaciliteiten en een markante buitengevel). Ook de 12-persoons recreatiewoning beschikt over luxe wellnessfaciliteiten. In de recreatiewoning ben je verzekerd van veel privacy en een gevoel van vrijheid; midden in het bos. Bij alle recreatiewoningen beschik je over een groot terras. Daarmee wordt het stijlvolle interieur verbonden met de buitenruimte. Het binnen- en het buitenleven loopt zo naadloos in elkaar over en geeft een extra dimensie aan jouw verblijf op Buytenplaets Rhenen. Héérlijk om samen met je familie of vrienden te genieten van lange zomeravonden. Ook is er bij alle woningen voldoende parkeergelegenheid.

De recreatiewoningen worden zeer sfeervol ingericht in één van de twee thema's die passen bij Buytenplaets Rhenen.
Het thema 'Living like a panda' wordt doorgevoerd bij de types Premium. Dit thema is gebaseerd op de aanwezigheid van de panda's in het nabijgelegen Ouwehands Dierenpark, met een knipoog naar de natuur.

Ook bij het thema 'Nature is calling' komt de inspiratie uit de natuur met de nadruk op de groene kleuren in het bos, afgewisseld met natuurlijke blauw- en houttinten. Dit thema wordt toegepast op de types Special.

Architect Hayke Zweede ontwierp de Buytenverblijven. Al meer dan 20 jaar is Hayke specialist in het ontwerpen van recreatiewoningen. "De kenmerkende tabaksschuren vind je veel in de regio. Opvallend daaraan zijn de zwarte houten geveldelen, de zadeldaken en de rode dakpannen. Deze kenmerken vind je dan ook terug in de Buytenverblijven."

Wat Buytenplaets Rhenen zo bijzonder maakt?
- Een unieke locatie, in het hart van Nederland;
- Natuurrijk gelegen;
- Traditioneel gebouwde woningen, kortom waardevast en een duurzame investering;
- Aantrekkelijk rendement;
- Eigen gebruik mogelijkheden;
- Mogelijkheden voor een vast rendement bij verhuur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID350116

PrijsVanaf € 434.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Nieuweveenendaalseweg 233

Postcode 3911MJ

Plaats Buytenplaets Rhenen

Land Nederland

Regio Utrecht

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Van Wijnen Recreatiebouw

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning