Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hua Hin

Centraal-Thailand, Thailand

€ 935.000

Woonoppervlakte 411m2
Perceeloppervlakte 1.337m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Nabij het centrum van Hua Hin en van het strand, bevindt zich een van Thailand's meest precieuze resorts de BANYAN. Bent u klaar om op korte termijn te verhuizen naar de villa van uw dromen, dan biedt deze villa de unieke kans. De villa is gebouwd en afgewerkt volgens Europese maatstaven, in bijzonder hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Het zijn de prachtige zichtlijnen, de praktische indeling, de leefbare ruimtes, de sfeerverlichting, en de ontelbare andere details waaraan gedacht is, waardoor u niet anders kunt dan opslag verliefd worden op deze parel. De villa is stijlvol ingericht, en wordt aldus gemeubileerd opgeleverd.
Met de aankoop van deze villa, maakt u tevens gebruik van alle privileges die de BANYAN te bieden heeft. Dat zijn het lidmaatschap van de BANYAN Golfclub, de diensten van het management van de residentie, de mogelijkheid om uw tuin en pool te laten onderhouden, en de privilegekaart waarmee u gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen van een groot aantal hotels, restaurants, clubs, en van de fitness. Als lid van deze privilege member club kunt u tevens terecht bij het 'Be Well Medical Centre'.
Voor al uw vragen kunt u ons bezoeken op de Second Homebeurs Utrecht van 17-19 maart 2023, of u stelt alvast uw vragen via deze mail.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID347752

Prijs€ 935.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Postcode 77110

Plaats Hua Hin

Land Thailand

Regio Centraal-Thailand

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Thailand Hua Hin Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning