Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Instabuilt LLC

Instabuilt LLC
Street Victoria, Prishtina-Mitrovica Highway 12km, Kosovo
10000 Pristina
Kosovo
+49 72 312 059 970
https://instabuilt.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 170
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1999

Medewerkers

Over Instabuilt LLC

Instabuilt is de grootste fabriek welke zich toewijd aan modulaire woningbouw. Met onze kracht van innovativiteit hebben wij een wereldwijde innovatie in ons land geïmplementeerd. Met maar één doel voor ogen: de wereld dienen. InstaBuilt is een van de snelste fabrieken ooit gebouwd - van het ontwerp tot een volledig functionele faciliteit binnen een jaar. Nu hebben we de capaciteit om 1.200 tot 4.000 eenheden per jaar te produceren en te exporteren. Onze modellen zijn volledig ecologisch gebouwd voor een duurzaam comfort. Daarbij blijft ons team dagelijks groeien en innoveren om duurzaam wonen wereldwijd bereikbaar te maken.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Instabuilt LLC

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden