Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Europarcs Biggesee

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 179.500 - € 299.500

Europarcs Biggesee

  • 47 energiezuinige vakantiewoningen

  • Prachtig uitzicht over de Biggesee

  • Skimogelijkheden op slechts 20 minuten rijafstand

Een soort van baai midden in het laaggebergte van het Sauerland, met een prachtig uitzicht over de Biggesee en met skimogelijkheden op slechts 20 minuten rijafstand. EuroParcs Biggesee, het eerste project van EuroParcs in Duitsland, inspireert op meerdere wijzen. Zo zijn er in de directe omgeving prachtige wandel- en fietsroutes en leent de Biggesee zich uitstekend om in te zwemmen, als vislocatie en voor allerlei vormen van watersport- en waterrecreatie. Het strand bij het vakantiepark is bij mooi weer het uithangbord voor een gezellige ‘spetterende’ familiedag.

EuroParcs gaat in 2023 de eerste 47 vakantiewoningen op EuroParcs Biggesee realiseren. Het gaat daarbij om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties die zich onderscheiden door hun duurzaamheid. Een groot deel van de centrale parkeerplaats krijgt een dak met zonnepanelen die de vakantiewoningen in belangrijke mate voorziet van groene stroom. Ook is er woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning en geschiedt de energiezuinige koeling van de woonruimtes via airconditioningunits met een multi-split warmtepomp. Alle gebouwen voldoen hiermee aan de eisen van de Wet Energievoorziening Gebouwen (GEG) van de Duitse wetgeving. U kunt dit vergelijken met het AAA+-energielabel zoals we dat in Nederland kennen.

Gegevens

Project ID345504

Prijs€ 179.500 - € 299.500

Aantal units 47

Woonoppervlakte 50 - 80m2

Verwachte oplevering 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Waldenburger Bucht 11

Postcode 57439

Plaats Attendorn

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project