Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pitsidia

Kreta, Griekenland

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

De villa is gelegen op de top van de heuvel die in totaal 1500m² beslaat, terwijl de woonoppervlakte 250m² is. Het is gebouwd in 2013 en de ruimtes zowel binnen als buiten zijn prachtig en luxe. De villa bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en woonkamer. Het heeft 4 slaapkamers met en-suite badkamer. Drie van de vier badkamers hebben een douche en de vierde heeft een ligbad. De moderne lijnen in het meubilair, de dominantie van wit en de aangename accenten van de decoratieve elementen, maken de villa tot een bijzonder en elegant bezit. Twee verwarmde zoutwaterbaden beslaan een deel van het buitenterrein. Daarnaast heeft het pand een barbecue, houtoven en open haard met het vooruitzicht dat de gastheer aan elke smaak kan voldoen. De grote eetkamer en de woonkamer zijn een perfecte aanvulling voor diegenen die graag de luxe en voorzieningen van deze villa willen hosten en delen. De laatste hand is het uitzicht. Door de ligging kijkt de villa niet alleen uit over de bergen van Psiloritis maar ook over het blauw van de Libische Zee. De verkoopprijs van deze villa is inclusief meubilair, elektrische apparaten en alle huishoudelijke apparatuur. Pitsidia is een dorp met veel voorzieningen en winkels, maar het is vooral belangrijk vanwege de korte afstanden van verschillende beroemde stranden van Zuid-Kreta, zoals Matala, Kalamaki en Kommos.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345339

ID makelaar1349

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 2013

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pitsidia

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning