Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pescia

Toscane, Italië

€ 995.000

Woonoppervlakte 400m2
Perceeloppervlakte 70.000m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Toscane! Buitengewoon landgoed op een prachtige panoramische locatie in de heuvels van Pescia

Exclusief landgoed te koop op een prachtige zonnige panoramische locatie in de heuvels op 10 mins van het centrum van Pescia, een Middeleeuwse prachtig stadje met alle faciliteiten. Zeer gunstige locatie centraal in Toscane in de nabijheid van de beroemde steden zoals oa. Lucca, Pistoia, Florence en Pisa en in de nabijheid van de luchthavens van Firenze en Pisa.

Het prestigieuze domein bestaat uit 3 volledig recent gerenoveerde gebouwen met vele kamers en badkamers en met een prachtig groot zwembad in uitstekende staat. Alles werd gerenoveerd met oog voor detail en met behoud van de rustieke Toscaanse stijl. Het pand bestaat uit verschillende stenen gebouwen die hieronder worden beschreven:

1) Vrijstaand huis in typische Toscaanse steen met een exclusieve binnenplaats, verdeeld over twee verdiepingen plus kelder: op de begane grond vinden we de keuken met open haard, grote woonkamer, twee slaapkamers en badkamer; op de eerste verdieping nog een slaapkamer en badkamer. In het benedengedeelte, met toegang van buitenaf bevinden zich de stookruimte, wasruimte en twee opslagruimtes.

2) Prachtig gerenoveerd stenen bijgebouw bestaande uit een woonkamer met kitchenette op de begane grond; op de eerste verdieping slaapkamer met badkamer, evenals een groot terras met panoramische uitzicht op de groene heuvels en het zwembad en een garage met veranda.

3) Historische prachtige kapelwoning op twee verdiepingen, bestaande uit een zeer grote dubbele woonkamer, badkamer, keuken, bijkeuken, opslagruimte en stookruimte op de begane grond en twee
slaapkamers, hal en twee badkamers op de eerste verdieping , compleet met omliggende exclusieve residentie.

Het zwembad is groot, 12m² x 6m² en loopt stilletjes af tot een max. diepte van 3m. Goed onderhouden in een prachtige zonnige locatie. Er ligt ook een ruime betegelde binnenplaats en een poolhouse met overdekt terras en nog een aparte ruimte met een pizzaoven.

Het pand is toegankelijk via drie toegangspoorten en is volledig omheind en voorzien van twee geboorde waterputten. Dit prachtige domein heeft een totaaloppervlakte van 70.000 m2 bestaande uit bos, olijfgaard en boomgaard. Totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 3.000 m2.

De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit en behouden de Toscaanse stijl met balken en bakstenen, terracotta, houten kozijnen. Het meubilair is waardevol en zou in de onderhandelingen meegenomen kunnen worden.

Totaal aantal vierkante meters van de gebouwen: ongeveer 400 vierkante meter.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID344635

Prijs€ 995.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Pescia

Land Italië

Regio Toscane

Aangeboden door:

Vera Creemers

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning