Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Koraal Partier Curacao

Curaçao

€ 252.808

Woonoppervlakte 487m2
Perceeloppervlakte 487m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Bij binnenkomst in de woning bevindt u zich in de ruime woonkamer met open keuken voorzien van dubbele spoelbak, oven, gasfornuis en side-by-side koelkast. Grenzend aan de keuken is het eetgedeelte.De woning beschikt over 3 slaapkamers die ieder voorzien zijn van airconditioning. In totaal zijn er 2 badkamers waarvan de master bedroom een eigen badkamer heeft.De voorzijde van de woning is mooi aangelegd. Aan de achterzijde van de woning vindt u een overdekte veranda waar zich tevens de was/berging bevindt. De achtertuin is ruim en ideaal om quality time door te brengen met uw gezin en te genieten van een lekkere BBQ dicht bij de kleine bar in de tuin. Parkeren kan op eigen terrein en de woning staat op eigen grond.Neem voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen contact op met Lina Pereira op +5999 664-7100

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID342974

ID makelaar2609

Prijs€ 252.808

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Koraal Partier Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning