Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Notre Dame de Bellecombe

Haute Savoie, Frankrijk

€ 258.000 - € 750.000

Notre Dame de Bellecombe

  • Ski-in - ski-out, direct aan de piste

  • Ondergrondse parkeerplaatsen in het complex

  • Appartementen met ruime balkons en grote ramen

Gelegen in het charmante en authentieke Savoyaardse dorp Notre Dame de Bellecombe in het hart van het 192 km Espace Diamant skigebied dat bestaat uit 6 dorpen en op slechts 90 minuten van de luchthaven van Genève, het is slechts 10 km van Megeve (20 minuten in de auto).

Deze gloednieuwe ski in en uit ontwikkeling is gelegen in het zeer gewilde, rustige en prachtige Mont Rond gebied van Notre Dame. Een van mijn favoriete locaties in de Alpen dankzij de rust en stilte hier. Het ligt aan het Front de Neige naast de pistes, skiliften en skischool.

Chalet D van de ontwikkeling zal bestaan uit 32 appartementen variërend van 1 - 4 slaapkamers en wordt geleverd zonder huurverplichting, mocht u niet willen huren. De appartementen zullen een oppervlakte hebben van 38 - 110m2, terwijl het chalet 216m2 groot zal zijn.
Deze nieuwe residentie, zal deel uitmaken van een groter programma van 4 gebouwen en een totaal van 110 appartementen compleet met spa die wordt geleverd met een zwembad, kinderbad, fitnessruimte, sauna, hammam, behandelkamers en solarium om er een paar te noemen. Toegang tot deze faciliteiten is mogelijk tegen betaling. Bovendien zal het nieuwe complex beschikken over skiverhuur, een bakkerijservice en catering ter plaatse.

De 32 appartementen in chalet D zullen Classic Freehold zijn zonder huurverplichting, gebruik het wanneer u wilt. Als u niet wilt huren hoeft dat ook niet. Omdat ze gloednieuw zijn, als u denkt aan verhuur om wat inkomsten te genereren als u er niet bent, hebt u de mogelijkheid om de BTW van 20% terug te vorderen aan het einde van de bouw.

De chalets A, B en C vallen onder de commerciële leaseregeling met bepaalde gebruiksbeperkingen/huurverplichtingen en worden apart vrijgegeven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie als deze appartementen ook interessant zijn?

Met grote ramen voor een licht en luchtig interieur en uitzicht op de bergen, de piste en het bos heeft elk appartement een eigen balkon of terras waar u niet op uitkijkt. De woning zelf past perfect in de omgeving dankzij de meerdere daken die de symmetrie van de omgeving volgen. Met een stenen basis en houten bekleding aan de buitenkant, komen de appartementen binnen met volledig ingerichte keukens met granieten werkbladen, muren afgewerkt met een mix van hout en gips, lariks parket in de slaapkamers en 60x60 tegels in de woonkamers en badkamers.

Voor de locatie is het te vinden >>HIER De oplevering is voor eind 2025.


Een prachtige en idyllische locatie op een hoogte van 1350m, hier komen de meeste pistes van het resort uit in het Mont Rond gebied, terwijl de Mont Rond lift u naar 1767m brengt vanwaar u gemakkelijk toegang heeft tot de top op 2069m.

Het Mont Rond gebied heeft twee hooggewaardeerde restaurants: Le Bistrot de Julien en La Ferme de Victorine. Voor degenen die naar het hoofdstation willen, is er een gratis pendeldienst die overdag rijdt en met de auto bent u er slechts 5 minuten. Met Les Saisses en Crest Voland op slechts 10 minuten rijden, is er genoeg keuze om u te vermaken.

Omdat ze gloednieuw zijn, zijn de notariskosten (aankoopkosten plus belastingen) verlaagd tot 2,5%.
Voor meer informatie, plannen, beschikbaarheid en om een bezichtiging te regelen kunt u contact met ons opnemen.

Gegevens

Project ID336376

Prijs€ 258.000 - € 750.000

Aantal units 32

Woonoppervlakte 38 - 110m2

Verwachte oplevering 2025


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Aangeboden door:

Alpine Property Investments

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project