Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Ronchi Valsugana

Trentino-Zuid-Tirol, Italië

€ 224.000

Woonoppervlakte 154m2
Perceeloppervlakte 392m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig wooncomplex. Wat voorheen boerderij en stal was, is in 2010 geheel verbouwd, afgewerkt en aangepast tot 8 appartementen.
Gesitueerd in een rustig dorpje, 750 m hoog met een schitterend wijds uitzicht over de Valsugana met zijn hoofdstad, Borgo Valsugana. Een prima uitvalsbasis voor het maken van mooie wandelingen en uitdagende fietstochten.

Op circa 18 km verwijderd van de toeristische meren, Lago di Caldonazzo en Lago di Levico, waar het zomers heerlijk relaxen aan het strand is, of actief watersporten beoefenen. Maar ook 30 km verwijderd van het skigebied Panarotta2002 voor het beoefenen van wintersporten.
Ideale uitvalsbasis voor dagtrips naar Trento, Gardameer, Verona of Venetie.

Het appatement is gesitueerd op de bovenste verdieping, heeft een woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een ruime bergkast. De cv-ruimte is gesitueerd in de hal met een aparte privé-combiketel. Op het zuidoosten en zuidwesten zijn 2 balkons gesitueerd (ZO ca 230x200 cm en ZW ca 590x110 cm) zodat van zonsopgang tot zonsondergang van de zon te genieten is.
Rondom het complex is een gezamenlijke stuk grond met tuin. Een privé-garage hoort bij het appartement en er is een mogelijkheid voor aankoop van een schuur.
Overname van de inboedel is bespreekbaar.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID330299

Prijs€ 224.000

Bouwjaar 2007

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Via Trozzo

Postcode 38051

Plaats Ronchi Valsugana

Land Italië

Regio Trentino-Zuid-Tirol

Aangeboden door:

Joost Burgers

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning