Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Resort de Parel

Resort de Parel
Groenewoudseweg 71
3896LS Zeewolde
The Netherlands
+31(0)622336940
http://www.deparel-verkoop.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 80732623
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Roger Scheffer

Advisor

Maarten Kleingeld

Advisor

Over Resort de Parel

Onze 40 onder architectuur gebouwde vakantiewoningen zijn nu beschikbaar voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte. Naast een stabiele belegging, beschikt u straks ook over een fijne vakantieplek midden in het prachtige Horsterwold, het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland. De Parel biedt een oase van rust, op een prachtige centrale locatie in Nederland. De woningen zijn al gerealiseerd en beschikbaar voor onze gasten. Na de aankoop geniet u direct van rendement, en bent u bovenal als eerste onderdeel van een project dat nog volop in beweging is. Resort de Parel zal zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een toonaangevend vakantiepark midden in de randstad. Ons prachtige terrein van 10 hectare biedt daar alle ruimte voor. Bent u enthousiast geworden? Kies hieronder dan uw favoriete plek, en neem contact met ons op. Graag ontvangen wij u op ons resort de Parel voor een uitgebreide rondleiding. Tot snel in het Horsterwold! Team resort de Parel

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Resort de Parel

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden