Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 434.870

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Gelegen op de eerste verdieping, biedt dit appartement maar liefst 170 m2 aan woonoppervlakte en een fantastisch uitzicht over de zee en het eiland vanwege de gunstige ligging op een heuvel.Entree en woonkamerBij binnenkomst via de royale entree wordt u verwelkomd in de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over een vernieuwde luxe semi-open keuken, voorzien van moderne apparatuur zoals een Amerikaanse koelkast, combi magnetron/oven, vaatwasser en inductiekookplaat. De woonkamer voelt authenthiek aan door de wenteltrap die leidt naar één van de drie slaapkamer. De vide is ideaal voor het plaatsen van een bureau. U bent hier verbonden met de woonkamer maar heeft toch meer privacy.Vanuit de woonkamer zelf kunt u via een glazen harmonica-schuifpui het grote overdekte terras betreden. De schuifpui geeft u de mogelijkheid om een open leefruimte te creeren.Slaap- en badkamersDe hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Door de ruitenpartij krijgt de badkamer natuurlijk licht binnen. De twee gastenkamers delen de tweede gemeenschappelijke badkamer.Veiligheid en rustige woonomgevingResidence Le Bleu is een exclusief complex met 32 appartementen, verdeeld over acht klassiek Caribische gebouwen. Het is gelegen in Blue Bay Heights, de meest exclusieve sectie van het Blue Bay Golf Beach Resort. De omgeving wordt omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen en er is voldoende parkeerruimte. Door de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind, wat zorgt voor een aangenaam klimaat.Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen is toeristische verhuur op deze sectie van BlueBay uitgesloten. De woningen op de residential area’s zijn alleen voor eigen bewoning of lange termijn verhuur beschikbaar. Voorzieningen en faciliteitenAls bewoner van Residence Le Bleu kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijk zwembad met palapa en kunstgras, en krijgt u daarnaast toegang tot de Blue Bay Beach Club met een Blue Bay Beach-pas. Bovendien heeft u als bewoner per appartement de beschikking over twee parkeerplaatsen.Overig

Er is ook een aparte bergkast in de hal met voldoende ruimte voor een wasmachine/droger;
Alle kamers zijn pre-wired voor televisie, telefoon en internet;
Er zijn voldoende stopcontacten voor 220 volt apparatuur;
Alle ramen en deuren zijn gemaakt van duurzaam en onderhoudsarm kunststof en in Duitsland gefabriceerd, met een handige draai-kiep functionaliteit;
De kamers zijn voorzien van airconditioning, wat in combinatie met de muurisolatie tot wel 30% besparing op het verbruik van elektriciteit voor koeling kan opleveren.

Bent u op zoek naar een ruim en sfeervol appartement op het prachtige eiland Curacao? Dan is deze woning op Residence Le Bleu wellicht de ideale optie voor u! ContactgegevensWij kijken ernaar uit om u op weg te helpen in uw zoektocht naar het kopen van een geschikte woning of appartement op Curacao. Neem daarom contact op met onze RE/MAX makelaar voor het maken van een afspraak of voor meer informatie!

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328912

ID makelaar2597

Prijs€ 434.870

Bouwjaar 2012

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning