Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Benissa

Alicante, Spanje

Vanaf € 785.000

Woonoppervlakte 138m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Moderne villa's type bungalow op een mooie locatie in Benissa

- Slechts 1,2 km van de zee
- Op een rustige locatie in een villawijk
- Ruim perceel
- Moderne bungalows met een privé zwembad

Villa's Fanadix is een kleinschalig project van 5 luxe vrijstaande villa's, type bungalow, gelegen op een ruim perceel van minimaal 800 m2 in de exclusieve villawijk Fanadix. De villa's zijn rustig gelegen en omgeven door veel groen en toch maar ca. 1,2 km van de zee. De steden Calpe en Moraira liggen op 10 minuten rijden. Iedere villa heeft een eigen uniek ontwerp en ze beschikken allemaal over 3 slaapkamers, 2 volledig ingerichte badkamers, een ruime woonkamer met een luxe open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, vloerverwarming in de gehele woning, gestucte en geschilderde wanden, volledig betegelde vloeren binnen en buiten op de terrassen, led-inbouwspots binnen, buitenverlichting aan de woning, automatische poort voor privé oprit, airconditioning en verwarming, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken, bergruimte en een zonnig terras met een groot privé zwembad en buitendouche. 

Benissa is een traditioneel, idyllisch Spaans stadje wat ligt tussen de zee en bergen. Als je door het centrum loopt, door de smalle geplaveide straatjes zie je nog veel invloeden vanuit de Middeleeuwen. Benissa is erg geliefd bij wandelaars en watersporters door de mooie baaien en het helder blauwe water. Benissa biedt vrijwel alles wat je nodig hebt voor een aangename vakantie en het is een fijne plek om (semi)permanent te wonen. De bebouwing bestaat voornamelijk uit vrijstaande villa's, daarnaast zijn er weinig grote hotels en appartementencomplexen, geen massatoerisme en er hangt een relaxte sfeer.  

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Meer informatie of een bezichtiging plannen?
Neem contact met ons op!
Email: Info@koopinspanje.nl
Tel: 0413 41 00 44

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID323201

PrijsVanaf € 785.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Avenida de la Fustera 23

Plaats Benissa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Koop in Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning