Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Curasol Curacao

Curaçao

€ 210.674

Woonoppervlakte 510m2
Perceeloppervlakte 510m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

De woning heeft een fijne voorporch. Bij binnenkomst treft u de trap en direct daarnaast het woongedeelte en de keuken. Op deze verdieping vindt u ook 2 kamers en een badkamer. Op de bovenste verdieping vindt u 3 kamers en een badkamer en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. Verder is er een ruim voorbalkon en een kleiner achterbalkon. Het huis heeft Pagatinu. De achterkant van het huis heeft een ruime tuin met een barbecueplaats. Direct naast het huis vindt u een studio met aparte pagatinu en watermeter wat het ideaal maakt voor bezoekers of huurders. Neem voor meer informatie gerust contact op met de listing agent.Huisnr.: hs2579

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID321901

ID makelaar2579

Prijs€ 210.674

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Curasol Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning