Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nagykanizsa

Hongarije

€ 67.948

Woonoppervlakte 78m2
Perceeloppervlakte 1.668m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>Stenen woning waar in 2012 nieuwe ramen in gezet zijn. Dak is stabiel en conditie niet slecht hoewel wat moderniseren geen kwaad kan./p>p>U komt binnen in de hal / woonkamer en vandaaruit kunt u aan de keukenruimte, de 3 slaapkamers en de badkamer. Best een ruime woning./p>p>Het perceel is 1.668 m2 groot en in de tuin nog een schuurtje voor wat opslag. In de tuin diverse fruitbomen./p>p>Elektra, gas en water zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gasconvectors en de houkachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Deze woning gaat u vinden in Miklósfa, een rustige wijk van Nagykanizsa. Rustige buurt terwijl u toch met 6 kilometer in de stad kunt zijn. Op 1,5 km is er een buurtsuper, een dokterspost en café. In Nagykanizsa wonen een 50.000 mensen en daar alles wat een grote stad u kan bieden. Scholen, ziekenhuis, restaurants, trein- en busstation, gezellig centrum om te winkelen, maar ook alle grote winkelketens als Aldi, Lidl, Tesco, Obi etc.br />Op een 5 km van Miklósfa ligt een groot meer waar u kunt vissen, wat wandelen of fietsen. Heerlijk gebeid om te relaxen./p>p>Prima gebied om permanent te gaan wonen, maar ook heerlijk voor vakanties./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318615

ID makelaar1936

Prijs€ 67.948

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nagykanizsa

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning