Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Les Domaines de St-Endréol Golf and Spa Resort

Var, Frankrijk

€ 380.000 - € 630.000 exclusief btw

Les Domaines de St-Endréol Golf and Spa Resort

  • Vlakbij de Franse Riviera, genesteld in het hart van de wijnstreek Exclusief domain is een168 hectare groot privé & beveiligd landgoed Koop uw eigen paradijselijke rust

Les Domaines de St-Endreol Golf & Spa Resort **** :Koop uw eigen paradijselijke rust.

OFF-PLAN 4 slaapkamer villa (156 m² - uitbreiding mogelijk) met individueel zwembad en onafhankelijke garage) te koop aangeboden voor een prijs van € 958.333 exclusief belastingen, en € 1.150.000 inclusief belastingen. BBC Label (gebouw met laag energieverbruik).

Open op het zuiden met een uitzonderlijk uitzicht op het massief van de Colle du Rouet, combineert deze villa moderniteit en Provençaalse geest: grote ramen, warmtepomp, versterkte thermische isolatie, tegelvloer, ingerichte keuken. Het gepresenteerde model omvat een woon/eetkamer/keuken van 60 m² en 4 mooie slaapkamers op een perceel van 1.380 m². De ingerichte en aangelegde tuin omvat een groot terras van 120 m² en een zwembad van 50 m².

De voordelen van het kiezen van een off-plan villa:
- Mogelijkheid tot gepersonaliseerde indelingen
- Bouw voldoet aan de laatste normen, met name thermisch (RT-2012)
- Terugbetaling van de BTW (20%) bij ondertekening van een commercieel huurcontract met de exploitatiemaatschappij van het Domaine.
- Gereduceerde notariskosten

De domeinen van St-Endreol

Met een gemakkelijke toegang vanaf de snelweg A8, is St-Endreol Golf & Spa resort gelegen op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur: 30 minuten van de baai van Saint Tropez, en minder dan een uur van de historische centra van Nice en Aix en Provence. Vlakbij de Franse Riviera, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, bieden deze Domaines alle luxe waar u van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness en spa resort.

Het exclusieve Domain is een 168 hectare groot privé & beveiligd landgoed verdeeld in 5 Residences. De huizen van het resort zijn ontwikkeld in kleine gehuchten met een panoramisch uitzicht op het uitzonderlijke bos en de rode rotsen. Onze internationaal bekende 18-holes golfbaan - een van de paradepaardjes van Frankrijk - ontvouwt zich aan uw voeten in totale rust, langs de rivier Endre, die zijn naam aan de Domaines heeft geleend. De baan, ontworpen door Michel Gayon en ingehuldigd in augustus 1992, is aangelegd rond de verleidelijke en grillige natuurlijke omgeving. In feite is de architect hier de natuur zelf!

In 2023 zullen wij 12 nieuwe villa's en 12 nieuwe appartementen bouwen. Momenteel hebben we ook nog 10 andere bestaande huizen/appartementen te koop. Hier varieert de m² van 80 tot 125 m². Prijs vanaf € 380.000 tot € 630.000 euro.

Gegevens

Project ID315228

Prijs€ 380.000 - € 630.000 exclusief btw

Aantal units 11

Woonoppervlakte 80 - 125m2

Perceeloppervlakte 1380m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 3%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Résidence L’Estagnol 4300 Rte de Bagnols-en-Forêt

Postcode 83920

Plaats La Motte

Land Frankrijk

Regio Var

Aangeboden door:

S.E.G.S.E. Les Domaines de Saint-Endréol Sarl

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project