Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

S.E.G.S.E. Les Domaines de Saint-Endréol Sarl

S.E.G.S.E. Les Domaines de Saint-Endréol Sarl
4300 Route de Bagnols-en-Forêt
83920 La Motte
France
0033617700867
https://www.st-endreolimmobilier.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over S.E.G.S.E. Les Domaines de Saint-Endréol Sarl

Les Domaine de St-Endreol Bent u op zoek naar een vakantiewoning in het Zuiden van Frankrijk met eventueel verhuurmogelijkheden? Wij hebben verschillende huizen, appartementen en villa's te koop. St-Endreol Golf & Spa resort ligt op slechts enkele minuten van de steden en stranden van de bekende Côte d'Azur. Nabij de Franse Rivièra, genesteld in het hart van de wijnstreek en omringd door de mooiste wijnkastelen, biedt dit Domaine alle luxe waar u maar van kunt dromen. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant met een spectaculair uitzicht over de golfbaan en de bergen. Laat u verwennen in ons 4-sterren wellness- en kuuroord. Het domein is een beveiligd privédomein verdeeld in 5 residenties. Het domein is opgezet als een mooi Provençaals dorp.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod S.E.G.S.E. Les Domaines de Saint-Endréol Sarl

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden